Tofas Team

Tam Versiyon: tekleme sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar geçen arabanın gaz deposunu fulleyeyim dedim ve baya dolduktan sonra gaz ağır ağır gitmeye başladı bende kestirdim yavaş gidiyor diye o günden sonra arada kalkışlarda hafiften tekleme ve bazen yolda giderkende yapıyor gaz hava falan mı yaptı acaba sizce neden arkadaşlar bilen varmı yardımcı olacak ?
Hava basmislardir ondandir yakit aldigin yere dikkat et bence Smile
Aynı sorun bendede var giderken yolda sonuna kadar basıyorum gaza araba kesiyor gazı sanırım platin mektefeden olabilir diye düşünüyorum bi kere daha olmuştu böyle sorun oradan çıkmıştı...yinede bilen varsa söylerse iyi olur ....
Aynı sorun bendede var. Üst devirlere geldiğim zaman araba silkelemeye başlıyor. Arabamın şuanda ki bildiğim sorunları yağ kaçırıyor, 5.vitese geçmiyor. Birde sibop ayarı yapılması gerekiyor. Bunlarla alakalı olacağını sanmıyorum. Başka nedendir...
Ateşleme elemanlarını yenileyin beyler 
Kerem Hocam Arabaya Dib Gaz Yaptığındada Yığılma Yapıyormu_? Ve Benzindede Yapıyormu_? Bana Gaz ayrında sıkıntı var gibi Geldi.....Bujileri Kontrol Ettinmi_?  
gaz ayarı yaptırın isterseniz depoda hava var mı ona bi baksınlar ben gaz ayarında depoda hava var demişlerdi ne kadar dogrudur bilemiyorum..
Benim sorun çözüldü arkadaşlar buji kabloları atlama yapıyormuş onlar değişti.platin mektefe birde distiribitör kapağı değişti şuanda hiç bir sorun yok .uzun yola çıktım yakıttada azalma oldu.
oo aynen