Tofas Team

Tam Versiyon: Artık İçimiz Kararmayacak...!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam Arkadaşlar ; Motorlu kara taşıtı araçlarımızda, gün geçtikçe arızalar ve istenmeyen sorunlar en keyifli anınıda karşımıza çıkıyor ve bizleri mutsuz ediyor, içimiz kararıyor..

Motor blok içerisin de oluşan arızaların ve aksaklılkarın tek sebebi ve en büyük kaynağı, blok içinin kirli olmasıdır..

Blok içerisindeki performans parçalarının rahat ve uzun ömürlü çalışması için, motorun özelliğine göre MOTOR YAĞI konulur ve yağlama sitemi ile motor çalışır, seyahat süresince ortam ve çevre kirliliğinden ve kimyasal bileşeninden kaynaklı olarak, motor yağında yıpranma ve ömrünü tamamlama sürecine doğru yola alır.

Ömrünü tamamlamış motor yağı, ( YANIK YAĞ ) blok içerisinde siyah renkte ve katılaşmış olarak kalterde birikir, blok içerisinde yağlama alanlarının tamamı YANIK YAĞ diye tanımladığımız, istenmeyen ATIK kimlikli yağla kirli olarak kalır.

Hizmet ömrünü tamamlamış ATIK kimlikli eski motor yağı, değişim kilometresinde blok dışına alınmadığı durumda ve seyahate devam edildiğinde, yağlama ömrünü bitiren ürün, yağlama alanını zorulu dolaştığı sürede, yağlama görevi yapmaz, kalter dibinde çamur, balçık ve metal çapalarının doğuşuna güçlü bir etken olur.

Aynı zamanda, Egzoz da kurumların salgılanmasına ve zehirli gaz oluşumuna etken olurlar..

Bir biri ardına sıralamaya çalıştığım. Basit ama gerçek olan zarar kaynaklarının ortadan kaldırmanın imkanı artık vardır.

Motor şaseden sökülmeden ve veya şase üstünde parçalanmadan, bu tip sorunların ortadan kalkması ancak CLEANSE ile mümkündür.

Motor kirliliğ oranına göre ortalama 65 dk gibi zamanda , bütün pislikler ve aşınmış çapak artıkları kalter kapağından CLEANSE desteği ile süzülerek dışarı alınır.

Dünya' da bu tip sorunlar yaşanmaktadır ve kapalı devre çalışan, motorlarda yer edinen '' Partüküller ve istenmeyen atıkların dışarı alınması ile ilgili çalışmalar.

Dünya ca ünlü otomobil fabrikaları ve bilim adamları, Üniversitelerin yıllardır yapış oldukları ve milyarlarca dolar harcadıkları çalışmalardan edlde edilen hiç bir kesin sonuç yoktur, ancak geçici çözümler üretilmiştir, bu çözümlerde değişken maliyetlerin ve çevre kirliliğinin artmasına sebep vermektedir.

onca sorunun karşısında tek çözüm kaynağı '' CLEANSE '' dir..

CLEANSE hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız lütfen buradan veya e-mail aracılığı ile ulaşa bilirsiniz.

Saygılarımla...
Yönetici Notu:

Site Kurucusuyla İletişime Geçerek Reklam Anlaşması Yapmanız Gerekmektedir Bu Yüzden Konuyu Kilitlemek Durumundayım İletişime Geçmek İçin Tıklayın: http://www.tofasteam.com/private.php?action=send&uid=1

[Resim: kilit.png]