Tofas Team

Tam Versiyon: mobil klima
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaslar iyi geceler 93 slx ime mobil klimalar var. bunlardan bi tane alip ya bagaja atmayi dusumuyorum yada parcalayi motor icine yerlestirmek istiyorum.gucu de inverter ile saglamayi dusunuyorum . siz ne dersiniz ise yarar mi??
yoks sacma bir fikir mi

https://m.koctas.com.tr/klima/mobil-klima-e-wap-12000-btu/5215/ klima bu mesela boyutlari uygun.

http://m.gittigidiyor.com/urun/139543014 inverter de bu alternatif cok tabi ornek olsun dedi,
şahine doğana olmazda kartala olur onun ucundaki boruyu dışarıya uzatmak lazım camı kestirsek yeter Big Grin ufak bi delik yeter bi kösede duru yaz kış idare eder Big Grin
gerekirse bagaji delecem kafaya koydum bir yildir aklimda ama cesaret edemedim Smile klimaci ve oto elektrikci bi arkadasin cesaret vermesini beklicem.
o zaman alttan uzat alttan delki gözükmesin abi o klima hava alsın yeter zaten Big Grin
ikinci el olanlarının fiyatı uygun 300 tl gibi .aslında denemek lazım normal elektrik de ne kadar soğutuyor,yeterli ise bi invertör ile 12v 220 v a çevrilir.
güzel soğutuyo abi 12 m2 lik odayı soğutursa doğanı hayli hayli soğutur ama ek bi akü şart bence
Ardakaslar klimacidan yardim bekliyorlar ben bildiklerimi aciklayim o cihaz 7bin btu gunde guclu invertir alman lazim klima motoru on off olur onlarda buda demaraj akimi kalkista guc demek bi nevi sahine 8kisi bindirip rampada ilk kalkisi yapmak gibi cihazin kondanser cikisi disariya vermek lazim birde cihaz dizay edildigi gibi dik durmasi lazim komp yagi sisteme surukler bi muttdet sonra iglas eder digeride calisti varsayalim bu cihaz uzerine nemi qliyor yani su pwtek tavasi dizayni geregi yatik duurusa su akitir saygilarimla
Şu konuyuda inceleyebilirsiniz http://www.tofasteam.com/Konu-Arabaya-Mobil-Klima
http://www.akdenizotoklima.com/urundetay/47617/ELEKTRiKLi-KLiMALAR-.html

Ben de boyle bi sey sormustum ama pek bi tepki almamisti
durus konusunda yatik modellerle bunu cozme sansimiz olur ama titresim sonrasi arizalanma ve bu kalkis gucu ilk calistirma gucu nasil cozulur ?

akdeniz oto klimayla gorustunuz mu maliyet vs
Sayfalar: 1 2