Tofas Team

Tam Versiyon: Bsa Racing Jant Lastik aranıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2


Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi BSA Racing jant lastik aranıyor. Sadece jant olsa da olur lastiği ayarlarım ben. Bir de bu jantların sıfırları yok mu acaba ne kadar araştırdıysam bulamadım. Piyasada hep benzer ürünler var ama bunların aynısı yok. Benzer ürünleri de almak istemiyorum ısınamadım nedense. Elinde olan varsa ya da tanıdığında olan varsa satılık ya da takaslı şekilde konu altında belirtsin...
Takasa sunabileceğim jant lastikler
Azev 16'' jant lastik
5 kol jant lastik

Fiyat konusunda ayrıntıları telefonla ya da internet üzerinden görüşürüz...

Aradığım jantın fotoğrafları aşağıdaki linkte mevcut... İlan sahibini aradım ama o da garip bir insan anlaşamadık Smile

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-bsa-racing-203625645/detay/

http://www.ekogaraj.com/z013-13 sıfırları var kardeşim Smile
Bu bahsettiğim taklitlerden biri. Ama en çok benzetilebilmiş olanı da bu sanırım. Orjinalinda Motorsport yerine bsa racing yazıyor orjinallerinde. Neyse sağolasın kardeş orjinalini bulamazsak bunları sipariş veririm artık lakin bu site hakkında bilgiin var mı güvenilir bir yer mi ?
karadenizin yeni hastalığı bizim memlekette de bunlardan çok görmüştüm Smile Smile
(28.03.2015, 22:39)esconketr yazdı: [ -> ] Bu bahsettiğim taklitlerden biri. Ama en çok benzetilebilmiş olanı da bu sanırım. Orjinalinda Motorsport yerine bsa racing yazıyor orjinallerinde. Neyse sağolasın kardeş orjinalini bulamazsak bunları sipariş veririm artık lakin bu site hakkında bilgiin var mı güvenilir bir yer mi ?

Site hakkında bir bilgim yok kardeşim kendi aracıma jant ararken karşılaştım senın işin görülsün diye yorum yaptım.

(28.03.2015, 22:41)bilal28 yazdı: [ -> ]karadenizin yeni hastalığı bizim memlekette de bunlardan çok görmüştüm Smile Smile

Kayserinin gözdesi 3 kol jantlar yada para delikli mangels normal arac görmek zor Big Grin memleketin bile etkisi var jantlarda haha :ps


Karadeniz'in tamamını bilmem ama Trabzon'da toplasan en fazla 2 3 araçta bu jantlardan vardır (Ben şahsen 1 tane görebildim) Big Grin Aslında uzun zamandır düşünüyordum bunları ama Azev alınca ertelemek zorunda kalmıştım.

Yanı sıra konuyla hafif alakasız bir soru daha eklemek istiyorum.
Aracımda 16 azev jant vardı lastikler 195 45 16 ebatlarındaydı. Aracın çekişi mükemmeldi çoğu rampada 3. vitesi istiyordu adeta. Gaza basınca koltuğa gömülüyordun. Şimdiyse orjinal ebatlara geri döndüm. 185 70 14 lastikler ve 6 kol jant var araçta. Lakin bu lastikleri taktığımdan beri aracın çekişinde ve hızlanmasında inanılmaz bir düşüş var. 2. viteste rahat çıktığım rampalarda araba bayılmaya başladı. Hızlanması oldukça ağırlaştı. Araca herhangi bir işlem de yapılmadı sadece lastikler değişti ve böyle bir sorun oldu hemde ilk andan itibaren.
16 jantlı lastikler taban olarak 6 kollara göre daha genişti ama lastik yüksekliği bakımından 6 kollar yaklaşık 1-1,5 cm daha yüksekti o lastiklerden. Ağırlık olarak 6 kollar biraz daha ağır gibi geldi bana nasıl oluyorsa. Yani bu şartlarda çekişin vs düşmesi anormal değil mi ? Sorunu başka yerlerde mi aramalıyım ?

[Resim: 9VBD8Z.png]

valla giresun ordu hattında yazın özellikle sakaryaya dönerken çok gördüm bu jantlardan

lastikleri değiştirdiğinden beri yapıyorsa demekki jant lastiklerden dolayıdır Big Grin

yakıtta bi değişiklik oldu mu?
Lastikler yüzünden kardeşim. bende de oldu sıfır 4 tane 55 yanak lastik attım düzeldi
Yakıtı ölçecek kadar takılı kalmadılar. Gerçi öncekiler de geniş tabandı yine fazla yakıyordu araba. Köy yolu-şehir içi-uzun yol karma olarak ortalama 40 48 kuruş arasında yakıyordu(kullanım alanı genelde köy yolu).
Şimdi 6 kolları iade ettim. 185 70 14 lastik ve 5 kol var arabanın altında. Nasip olursa 13 janta dönmeyi düşünüyorum en fazla 60 yanakta lastik araba biraz rahatlar sanırım. Cms 40 almak istemiyorum her tofaşta o janttan var canımı sıkmaya başladılar. Onun dışında 13 lerden de sadece Bsa racing hoşuma gidiyor.

Açıkçası lastiklerin o denli etki edeceğini düşünmüyordum. Hatta 185 taban ve 14 jant olduğu için aracın serileşeceğini bile düşünmüştüm hayal kırıklığı oldu.

Allah Allah o kadar yaygın bir jant modeliyse ben neden ikinci elini bulamıyorum Big Grin
ne bileyim ben de anlam veremedim bisürüler belki de bana öyleleri mi denk geldi acaba. :P

olsun ama güzel jant ben beyeniyorum şahsen 13 jant alacak olsam;
beyaz arabam varsa paralı mengles, metalik renk bi arabam olsa bu bsa racing alırdım büyük ihtimal :ok
Sayfalar: 1 2