Tofas Team

Tam Versiyon: stop lambası sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
sol stobun park ve farlarla yanan kısmı en ufak sarsıntıda sönüyo vurunca yanmaya başlıyo. duyunu değiştirdim soketini değiştirdim hala aynı sorun devam ediyo neden kaynaklandığını anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Ampulu değiştirdinmi_? Arka fişlerini kontrol ettinmi küflenme yapmıştır.Temizleseydin Güzelce Veya WD40 la temizle Tekrar dene.
ampulüde değiştirdim soketide değiştirdim abi
ampuller tam oturmuyo olabilir en saglamı ampulun arkasına kablo lehimle o şekil tak kabloyuda stop veya park hangisine takacaksan ona bagla kesin çözum
şu anda onu yapamam geçici çözüm varsa daha iyi olur
[Resim: 50419733_tn70_0.jpg]
Parçacıdan çift duy ampul soketi alacaksın bunu stop duyundaki yolları dışarı çıkarıp ampul gibi oraya oturtacaksın dışarı çıkardığın yollara kablolarını bağlayacaksın bu duy ampulü sıkı sıkı tutar yalnız oturtmadan önce yuvayı az zımpara ya da bıçakla genişletmen gerekebilir dibine kadar oturmuyor ama sağlam oluyor
İçi oksitlenme yapmış olabilir temizlemen gerekecektir ampulün temas ettiği yeri. Ayrıca stobun içindeki duy bol ise sıkı girecek şekilde daralt ve en alttaki demirini tornavida yardımıyla azıcık kaldır.

Xperia Z2 cihazımdan gönderildi.
duyunu daha yeni sıfırıyla değiştirdim abi ampulde tam oturuyodu ama

en alttaki demirine bakmadım işte ona bi bakıyım temas etmiyo olabilir
Bu sorun ya ampulden olur ya duydan olur ikisinide değiştirdim diyorsun ne diyelim sana daha bilemedim
sırf onun yüzünden vizeden kalıyoduk valla abi
Sayfalar: 1 2