Tofas Team

Tam Versiyon: orjinal tampon farkı :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Az önce kaza yaptım.Ana caddeden bizim sokağa dönücektim sola dönüş yapıcaktım.Sinyalimi verdim arkamda da kimse yoktu durup karşıdan arabayı bekleyim dedim.Yağmur yağıyo yerler ıslak duramaz falan önüne atlamıyım dedim.Karşıda ki arabaya baktım o ara tekrar arkama baktım kocaman 2 tane far tam gaz üstüme geliyor.Duramıycağını anladım gaza asıldım ama geç kaldım fren sesi geldi sonra büyük bi gürültü korkunç bi sarsıntı arabanın içi darma duman oldu.Bagaj arka kapılara kadar göçtü sandım.İndim baktım tamponda çizik bile yok sadece tamponu tutan vida yerinden çıkmış.Bana çarpan araba Isuzu D-max ondanda bi şey yok.Ben tutanak tutalım ne olur ne olmaz dedim ama baktım arabalarda hasar yok vazgeçtim.Telefonlarmızı aldık adamın iş yeri adresini aldım ayrıldık.Gerçekten o kadar büyük sarsıntı olduki hala şoktayım ilk kazam dı.Adam en az 30-40 km hızla geliyodu üstüne frene bastı ama kaydı öyle bi.anda da durmadım sinyalimi falan verdim.Kendide söyledi.Ucuz kurtardım.

Bu arada tamponum orjinal tampon.Geri geri gelirken rlektrik direğine vurmuştum yan sanayi tampon paramparça olmuştu.Böylece yan sanayi orjinal farkını görmüş oldum.
[Resim: YvyBQl.jpg]
Tamponu alırken paradan kaçıp 40 TL daha ucuz die alıyorlar yan sanayii tamponu Biyere en küçük dokundurmada parçalanıyor.Maddi durumun el verdiği sürece bencede sadece orjinal parça kullanılması gerekiyor......Sanada büyük geçmiş olsun.....
orjınalde olsa senın şansın varmış ne göçme nede bişi olmuş orjinal sadece kırılmaz ama esner
geçmiş olsun.
pazar günü ygs sınavına kardeşimi götürdüm arabayıda park ettiydim. kardeşim sınava girince bende arabaya bindim geri geri geldim tam 1 e taktım vitesi öndeki adam geriye taktı geldi vurdu telefonla konuşuyomuş benim çıktığımı farketmemiş. sevindim tampon kırıldı diye tamponu değiştirmeyi düşünüyodum zaten. arabadan indim baktım tamponda çizik bile yok adam vurunca arabayı salladı yinede kırılmamış tamponda yansanayi. bişey olmayınca adamada bişey diyemedim.
 kolay kolay bişey olmaz orjinale bende bindirdim geri geri gelirken clioya Big Grin  benim sol stop kırıldı cliodan hiç bir şey yok. :ps