Tofas Team

Tam Versiyon: Araç benzine çekince stop Ediyor...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İlk önce Selamın Aleyküm diyeyim ve konuya gireyim kardeşlerm, abilerim...
1.Doğan SLX 97 karbratörlü araç LPG de sorun yok herşey ayarında çalışıyor velakin Tüp te çalışırken Benzne Çektiğimde Araba STOP ediyor.Bugün benzin pompasının hem önünden hem arkasından boruları sökerek benzin varmı diye kontrol ettim malesefki benzinle karşı karşıya gelemedim sizce arabanın benzinde çalışmama sebebi nedir ben pmpa yanmıştır diye tahmin ediyorum.
2. ise araba tüpte çalışırken benzin pompası çalışırmı yani LPG ile çalışrken bnzin pompasından sonraki boruyu söksem benzin akarmı?
Benzin kesicisi araç lpgdeyken benzini keser benzin pompası bozuksa depodaki benzin karbüratöre gelmez araç benzinde çalışmaz
[Resim: Fema-benzin-kesici.jpg]
Anladım. Tek sorum şu ben benzin kesiciden önceki hortumu söktüm benzin geldiğini göremedm ama araç lpg de çalışıyordu.Araç lpg de çalışırken Benzin kesiciden önce benzin olması gerekmezmi eğer benzin pompası sağlam ise?
Kesiciden önceki hortum pompadan geliyorsa doğal olarak içinde benzin olması gerekir tabiki
Tamam o zamn Benzn pompası arızalı kesici pompadan sonra, araç lpg de çalışırken pompadan sonraki boruyu söktüm benzin yoktu. Teşekkkür ederim ilgilendiğin için.