Tofas Team

Tam Versiyon: Karartılmış Siyah Cam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
İyi günler arkadaşlar.
Karartılmış Siyah Cam yasal mı? Herhangi bir bilginiz varmı cezai yönden bir sıkıntısı?

Bulduğum yerde (Ordu'da) denetimler sıklaştığından dolayı 1 film numara dahi olsa bile cezai işleme tabii tutuyorlar.
Bende aracımın camlarını siyah cam ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Siyah camlarda E veya V simgeleri bulunması gerekiyormuş. Bir nevi TSE standardı anlamına geliyormuş %70 ışık geçirgenliği olduğu için yasalmış.
Bu Konuda aramızda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.
Vala Cam Flimlerine Ceza Kalktı Diye Biliyorum Ben Sadece Muayenede Hafif Kusur Olarak Geçiyor. Renkli Camlara Birşey Söyleyeceklerini Sanmıyorum.
(16.03.2015, 18:18)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Vala Cam Flimlerine Ceza Kalktı Diye Biliyorum Ben Sadece Muayenede Hafif Kusur Olarak Geçiyor. Renkli Camlara Birşey Söyleyeceklerini Sanmıyorum.
Burada ki denetimler o kadar arttıki anlatamam [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Artık insanlar marşa basmaktan korkar oldu. Gecenin 3ünde 52 km ile ceza yiyen arkadaşım var. Basıklıktıktan tut filme egzosa xenona hatta karlığa karışır oldular. Arabada ki basıklığı metre ile ölçen polislerimiz var artık!

Xperia Z2 cihazımdan gönderildi.
O Neymiş Öyle Kardeşim Ya O işte Bi Sıkıntı Var Bence . Çünkü Bizim Burada Araç Çok basık olmadığı sürece birşey demiyorlar Ha Gecenin 12'sinde 80 Km ile Ceza Yemişliğimiz Var O Ayrı Big Grin Filme Kimse birşey demiyor Egsoza ve Xenon'ada Ceza Tabiki Var Smile Ki Bende Karşıyım Xenon'a Ama Sadece Kısa Farlarda , Sislerde Güzel Oluyor Big Grin
Sizinkiler olayı abartmışlar biraz... Burada öyle bir uygulama yapmaya kalksalar hakkından gelemezler. Sadece tofaş değil bir çok araçda orijinal olmayan xenon var ve basıktır o sebepten hangi biriyle uğraşacaklar. Şöyle bir durum var bazen sis farlarını açık unutuyorum polisin önünden geçerken ki xenon var dönüp bakmıyor bile. Ön cam dahil filimli araç yanlar 2 ön cam 1 numara düşün artık Smile Çok şükür bi vukuatımız olmadı daha inşalllah da olmaz bundan sonra...
Aman Olmasın Ali Abi Big Grin Yazık Günah Bu İnsanlara . Tamam Devletimiz Alma Ağacının Altında Kurulmuşta . Halka Bu Kadar Yüklenmek Saçma :/
Bizim Buradada Sisleri Açık Görsünler Saniyesinde Durdururlar Durduramazlarsa Arkandan Yollarlar Big Grin
Bizim burada da sıkıntı yoktu taki yeni emniyet müdürü gelene kadar. Bizlerde kolay kolay başa çıkamaz diyorduk ama öyle olmadı adam takır takır uygulama radar yaptırıyor. Adam modifiye araba olmayacak diyor. Hergün ortalama 15 20radar ve 5 6tane de kesin uygulama oluyor. Ayrımcılıkla olmuyor ama tofaşlara daha fazla denetim yapıyorlar ben yaklaşık iki aydır adam gibi araba sürmedim gezmek için yatıyor oğlan :-)


Xperia Z2 cihazımdan gönderildi.
Evet Emniyet Müdürü İle Çok Alakası İlgisi Var Ve Vali İle
O yüzden renkli cam taktırasım var ve sonucu ne olur bilemiyorum.

Birde bunları yapanlara suclu gibi muamele yapıyorlar. Zindan gibi film çekene yaz, araba yerle bir gitmeye yol arıyor onada yaz ama 1 numara film çamurluk arasını kapatacak kadar basığa da yazmasalar iyi.

Xperia Z2 cihazımdan gönderildi.
Ordu'da acayip bir denetim var. Ama polisten polise de değişiyor. Bir gece durdurdular komple film vardı aracımda xenon vs.laf etmediler, diğer gece başka adam yanımda sökmezsen yazıyorum dedi ve en son çizik atıp yolladı kendi de sökemeyince. Bir sonraki gün Migros önünde 1 komser 9 polis sadece filmli araçları durdurup 1 numaraya bile ceza yazdılar. İşin özeti Ordu'ya gitmekten nefret ediyorum aracımla acayip bir denetim var kuş uçurtmuyorlar insana. Giresunda ise hiç böyle bir şey yok. Renkli cam işi çok aşırı pahalı değilse bende düşünüyorum konunun takibindeyim.
Sayfalar: 1 2 3