Tofas Team

Tam Versiyon: tup ve muayne sorunu acıl
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadslar aracım 92 l hıc tup takılmamıs bnde benzınde bınıorum tup takdırcam ama muaynedenyenı gectı tupu takdırınca nasıl ısletcez ruhsata bılgınız war mı tekrar mı muayneye sokcaz yoksa sadece tuprmı bakcaklar?


[Resim: GGaZzM5.jpg]
tüp takılınca tekrardan muayeneye sokman gerekli.sonra sızdırmazlık raporu falan alcaksın
Malesef muayene yenilenecek tüpü takan yer sana proje verecek onunla tüve gidip işletmek için geldiğini söyleyeceksin harcı yatırıp işleteceksin


Alıntı:-LPG tadilatlarında ek olarak, "Makine Mühendisleri Odası"ndan veya Otomotiv Ana Bilim Dalı olan üniversitelerden alınmış montaj tespit raporu ve gaz sızdırmazlık raporu ile birlikte araç muayenesi için gerekli diğer belgeleri (ruhsat(TrafikTescil Belgesi ve/veya Motorlu Araç Trafik Belgesi), vergi borcu sorgusu, zorunlu trafik sigortası) hazır ederek "TÜVTÜRK Muayene İstasyonları"na gelmelidir.

Tadilat sonrası muayene ile birlikte periyodik araç muayenesi de yapılmış olur bu nedenle, gerçekleştirilen muayene neticesinde sadece proje ile aracın uygunluğu kontrol edilmez, aracın tam bir muayenesi yapılır. Ağır ve Emniyetsiz derecesindeki kusurları olmayan veya bu kusurlarını giderilen araçların muayenesi onaylanarak tamamlanır.
anladım admın kardesım cok saolasın pekı sımdı takdırsam bıdakı muaynede ısletsem projelerım falan hazır olsa
Lpg sistemi işletilmemiş araçlarda sistem kusursuzda olsa çevirmelerde kontrol edildiği takdirde cezai işlem uygulanması muhtemeldir