Tofas Team

Tam Versiyon: lpg tankını sökme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arabamın lpg si bagajın sağ tarafında. O kısmın tıpası çıkmış ve ora şuan berbat durumda pis. O bölgeyi temizleyip delikleri kapatmak istiyorum. Lpg yi kendim sökmeye kalksam bi tehlike olur mu? Ya da öneriniz nedir bu konuda?
Sökülmesine sökülürde..Kendine güvensen sökerdin zaten...Demekki tehlike yaratacak bir durum varki bize soruyorsun...Bence tehlikeli sularda yüzme

Bırakta bazı şeyleri ustalar yapsın..
tüp bu sonuçta tehlike durumu olabilir. Onun için soruyorum ya kendi bildiğime gitsem buraya yazmazdım. Olmadı son çare ustaya söktürüp yapacam.
Üzerindeki vanayı kapatırsan sıkıntı olmaz takarken rekorlara dikkat et diş atlamasın arasına teflon bant yap zaten sökerken muhtemelen arasından çıkar aynı şekilde yaparsın
Mustafa abi dediğin vana hangisi? Sadece vanayı kapatıp tüpü tutan kuşakları söküp tüpü yana yatırıp temizleyebilirim heralde [url=http://hizliresim.com/ORaWAQ][Resim: ORaWAQ.jpg][/ur
[img][/img]
resimde gösterdiğim vanayı kapatman gerekiyor mustafa abinin dediği vana orası sonra rekorları sökersin ve irfan abi bu cıkısını anlamadım adam paylasmak sormak istemiş sonuc olarak forumumuz paylaşım için değil mi...

[img][Resim: 7Ya3IL7.jpg][/img]
resim şimdi görünüyo sanırım..
Tayyip rekor dediğiniz kısımlar tam olarak neresi oluyo ? ben tüpün sadece vanasını kapatıp. tüpü saran kuşakları söküp tüpü içe doğru yatırıyım diyorum. Olurmu acaba dediğim gibi ?
(06.03.2015, 21:53)truck06 yazdı: [ -> ]Tayyip rekor dediğiniz kısımlar tam olarak neresi oluyo ? ben tüpün sadece vanasını kapatıp. tüpü saran kuşakları söküp tüpü içe doğru yatırıyım diyorum. Olurmu acaba dediğim gibi ?

Bakır gaz borularını (2 tane) depodaki şamandraya sabitleyen parçaların adı rekordur. Resimde işaretli yerin hemen altında, ve diğeride onun altında.
Kuşakları çıkarıp tankı yerinden oynatma borulara zarar verebilirsin tamamen tankı ordan alman gerek
Tamam abi anladm şimdi. Vanayı kapatıp alttaki boruları rekorlardan söküyoruz. Daha sonra tankı tamamen ordan alacam. Fakat kuşaklardan söküp mü alacam yoksa komple alt bağlantı demirleriyle beraber mi? Bide ne olur ne olmaz diye gazın bitmesini bekleyim mi abi?
Sayfalar: 1 2