Tofas Team

Tam Versiyon: yuksek motor sesı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a arkadaslar aracımı yaklasık15 gun once aldım.motor dan 100-110 km hıza gelınce cok ses gelıyordu aracta ses için egsoz vardı onu sokturdum yağ,yag filtresi,gaz ayarı,sıbob ayarı yanı genel bakımını yaptırdım ve sorunum hayla devam edıyor.
basskı balatadan desem kacısı cok ıı 160 cok cabuk gelıyor.manıfolt contasına ve egsoza baktırdım delık yada kacak yapacak hıc bıryer yok.

sızce nerden gelıyo olabılır bu ses normal hızlarda guzel ama 3500 devırı gecınce sankı abart egsoz gıbı ses gelıyor motordan.
Ön göğüsteki yalıtımın durumu nedir 
Gerçi bende eski kasa var ama örnek versem uyuşur heralde aynı ses olayı benim aracımda da mevcut sanırsam( ben duymuyorum ) arkadaşlarımla ne zaman arabaya binsek illaki bu ses muhabbeti bir alışkanlık gibi çıkışıveriyor meydana 100 -110 u geçince arkada oturan arkadaşlarım egsoz varmış gibi ses geldiğini söylüyorlar basıyorum basıyorum duymuyorum ama geliyor diye inat ediyorlar sizin gibi bende baktırdım ne var ne yok diye en sonunda tamirci senin canın sıkılıyo galiba bunda hiç bişey yok devam et demişti problem bence ses yalıtımından kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.  
Ben de kesin demiyorum ama Berkaya katılıyorum, Benimde ön göğsün altındaki keçe eksik. Bende de aynı durum oluyor. 110-120 dedimi voooonnnnnn gibi bi motor sesi başlıyor. arka da da aynı şekilde. Geçenlerde bi kaportacının arabasına binmiştim 93 şahin hiç ses falan yoktu...
vites körügünün altındaki sünger olan yalıtım malzemesi eger eskimiş ise şanzıman sesini direk içeriye veriyor benim başıma geldi sesi kesmez ama buyuk oranda azaltır.açıp bakmalısın.