Tofas Team

Tam Versiyon: bu arabalara bu paralar verilir mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Valla kardeşim ben vermem. Modifiyecilerin içinde büyüdüm, vaktimin %50 sini sanayide geçirdim. Yani bu cicili bicili arabaların arkasında ne yatıyor iyi biliyorum, ne denli hırpalandığını nelere maruz kaldığını. Görüntüsüne aldanır alırsın iki gün sonra pişman olursun başın ağrır. 

Benim ahtım var ful orjinal el değmemiş tertemiz bir araba bulup kendi zevkime göre dizayn edecem. Hem zevk alırsın hem ne yaptığını bilirsin. Hemde başın ağrımaz. 
emre kardeşim dediğin doğru kesinlikle katılıyorum.. ama ilanlardaki araçlarında hakkını vermişler ilk ilanda 06 TU 987 var ozaten arabayı değil plakayı namı şöhreti alırsın Big Grin ama aralarında ençok hoşuma giden son ilan oldu Big Grin
(12.01.2015, 11:32)jigsaw_54 yazdı: [ -> ]emre kardeşim dediğin doğru kesinlikle katılıyorum.. ama ilanlardaki araçlarında hakkını vermişler ilk ilanda 06 TU 987 var ozaten arabayı değil plakayı namı şöhreti alırsın Big Grin ama aralarında ençok hoşuma giden son ilan oldu Big Grin

yanılmıyorsam yusuf yusuf filminde bu aracın drag sahnesi vardı
En sondaki araç mantıklı ama fiyat açısından değil tabi ki de...
burda da var 18 bn tlye dogan kazalidan toplanma ilanida vardi turkiye de tek diye kesinlikle bulasilmaz.
Veren Varmıki bu paraları bu arabalara...._?

Arabalar güzel ama fiyatlar astronomik....
en sondaki araçin içine bayıldımm cok güzel döşenmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ot...4372/detay  şu araç 14-15 isteseler alınır böyle olursa anca alırım yüklü araçlara bakmam.
tu yu bizim burda egzozcu aldı. yalakan çok olur öyle bişey alırsan :ok
Sayfalar: 1 2 3