Tofas Team

Tam Versiyon: karbüratör temizliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın Aleyküm
Arkadaşlar benim araçta karbüratörden benzin sızıyor.Egzoz monifoldunun üstündeki tablada araç benzinde iken benzin birikiyor.Karbüratörde arabayı aldığından beri temizlenmiyor.Sanayide karburatorcuye temizlik için gittiğimde diyaframlarla beraber  150 lira dedi.Bana biraz pahalı geldi.Sıfır karbüratör zaten 175 lira iken temizliğe 150 lira verilir mi?
Contaları değiştirmek yeterli takımı 10 lira zaten ve muhtemelen üst contadan kaçırıyordur senin karbüratörü çıkarıp ara contayla üst contayı değiştirmen durumu kurtarır 150lira tamirine çok para 70liraya falan yapıyorlar parçasıyla beraber
bence diyaframları değişsen sorun kalmaz.
Hazır konu açılmışken bir soru sormak isityorum. Karbüratör memelerini değiştirmeye gerek varmıdır. Sıkılık ayarını kendimiz yapabilir miyiz
Abidin düz karbüratörde bi tane kapış diyaframı var başka yok boyuna ara contayla üst contasını patlatıyor bunlar
Berkay gerek yok öyle bişeye temizle topla karbüratörü
Bu benim yapabilecegim bir şey mi ? Bizim sanayide 1 tane karbüratörcü var.O yüzden fiyat biraz fazla.150 lira varmektense sıfır takmak daha mantıklı değil mi?
Uğraşmak istemiyorsan sıfırını alabilirsin tabiki ama elindekide tamir edilebilir sitede arama yapabilirsin
Bugün karbüratörciye gittim.Karbüratörün üstendeki milden damladigini söyledi.onun icin yapilacak birşey yok sadece aracı stop ettiğinde damlar mildeki bosluk yüzünden dedi Bu normal birşey mi?
Tabiki normal bişey değil tamir olabilecek gibi değilse sıfır al karbüratörü
arkadaşlar yerimidir bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum karbüratör temizliği yaptırdım ama bu işlemden sonra araç benzinde hem zor alıyor aldıktan sonrada gaz verince boğulup stop ediyor sizce ayarla alakalı birşey midir?
Sayfalar: 1 2