Tofas Team

Tam Versiyon: Ses sistemi cezası hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar az önce bi tanıdık dediki arabanı şikayet ettiklerinde 630 lira ceza yersin diye pek inandırıcı gelmedi ama cezası ne kadar bilen var mı birde ceza yazarlarsa   30/1-b gürültüden 189 lira mı yazarlar yoksa 72. maddeden 88 lira mı yazıyorlar 
88 tl diye biliyorum  :ok 
Madde 72: Araçlarda ses ve görüntü sistemlerini kanuna uygun esaslar dışında araçlarda bulundurmak ve kamu huzurunu bozacak şekilde kullanmak. 


Bu maddeyi uygulamak zorundalar. 
Adam babamın yanında dedi 630 lira cezası var diye canımı sıktı ya bilip bilmeden konuşuyorlar 
Bilende konuşur bilmeyende, bazılarıda milletin saflığını yani bir konu hakkında bilgisi olmayışını kullanıp suistimal eder. Tutup sorsaydın o vatandaşa hakki ceza maddesine dayanarak yazar o cezayı diye apışıp kalırdı Smile
O an aklıma gelmedi ki artık onu gördükçe sesi açarım  :ohoh
Polisten polisede değişir ama 630 yazcağını sanmam dedikleri gibi 88 filan yazar bence. Beni Kırşehirde çevirdi polis ses sisteminden anons geçmişler 2-3 kere telsizden benim plakayı. dedi akıllı gez bir yoksa şey bulur alırım arabanı altından diye sert çıkışıp gönderdi.
630 ceza yiyen görmedim bi çok şeyden ceza yesen bile o kadar tutmaz. o zaman ben sevmediğim herkesi şikayet ediyim 630 lira para cezası yesinler olmaz öyle şey sadece laf olsun diye konusulmus işte.Takma.
88 erken ödeyince 72 liramı ne oluodu Big Grin
Ben takmadım da babam takıldı o yüzden biraz sıkıntı oldu 
Sayfalar: 1 2