Tofas Team

Tam Versiyon: gazda ayri benzinde ayri sıkıntı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar araba benzinde çalismiyor vurdurdugumda calisiyor ancak. Ama ayagimi gazdan cektigim anda giden araba istob ediyor sıkıntı oluyor simdi diceksiniz gazda calistir arabayi ama gazdaykende ayri bi sıkıntı var patirdama yapiyor araba gitmiyor ozellikle rampa cikarken araba kademe kademe gidiyor patir patir ediyo araba gitmiyo ama benzinde bu sorun yok bastinmi araba ucuyo simdi size sorum ben bu arabayi napim cepte metelik kalmadi zaten iki gundur kar yagiyo araba yatiyo
gazda patırdamasının sebebi gaz ayarın bozuktur.
Aracın modelini profiline yazarmısın ona göre yorum yapıyoruz düz mü ie mi bilemediğimden bişey diyemedim
94 slx yazmistim ama yanlis yazmisiz demek
Benzin kesicisine gelen hortumu çıkar marş yap benzin atıp atmadığını gör benzin pompasından emin ol arızalı olabilir
Hava filtresini sök karbüratörü karşına al gevşek yerleri varsa sık etrafından kaçırma yapmasın
dip gazda patırdama benzidede az gidip stop ediyorsa masraf 10 tllik hava filtresi. Kontrol et bi Birde gaz ayarına baktır. unutmadan buji kablolarınada bak.
(08.01.2015, 00:40)betaboy yazdı: [ -> ]dip gazda patırdama benzidede az gidip stop ediyorsa masraf 10 tllik hava filtresi. Kontrol et bi Birde gaz ayarına baktır. unutmadan buji kablolarınada bak.

hava filtresını degiştirdik ama degişen bişe olmadı gaz ayarınıda pazar günu kapalıydı ben de iş başa düştü dedim
ilk resimdeki mavi vanayı 6 tur açtım ikinci resimdeki 2 nolu vidayı 3 tur açtım 1 nolu vidayı hiç ellemedim sorun yuzde 80 duzeldi ama ufaktan var gibi patırdama dik rampalarda hafiften patırdamıyo degil şimdi biz bu vanaları bu sekil açtık acaba sıkıntı olurmu ???

[Resim: XDPvv6.jpg]

[Resim: bgB55V.jpg]
ben başta demiştim gaz ayarındandır diye. çünkü aynısı arkadaşın aracındada oluyordu devirini alana kadar tekliyordu araba gaz ayarı yaptırdı düzeldiydi. iyi bir ustaya gaz ayarı yaptır.