Tofas Team

Tam Versiyon: size danısıyorum.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
bende 94 model sahin var aracımı satmayı düsünüyorum.
2000 2001 2002 dogan ie almayi dünüyorum gücüm yeter 13 bin tl ye
bi sorum var ie lerin avantajlari ve dezavantajlari???
ie araç kullanmış biri olarak derimki alma.Sıkıntılı araçlar ie ler..... 96 - 97 model doğan SLX karbüratörlü al.İelerden çok çok iyi.
(05.01.2015, 20:14)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]ie araç kullanmış biri olarak derimki alma.Sıkıntılı araçlar ie ler..... 96 - 97 model doğan SLX karbüratörlü al.İelerden çok çok iyi.

İlkay abiye katılıyorum. Aslında motoru sağlam bi ie fena kaçıyor. Sadece temizi çok zor bulunuyor
aksine bende cok memnunum aracımdan Smile gidişi uzaması falan cok iyi motorda hiç bi modifiye olmamasına ragmen..
(05.01.2015, 20:21)R.T.E yazdı: [ -> ]aksine bende cok memnunum aracımdan Smile gidişi uzaması falan cok iyi motorda hiç bi modifiye olmamasına ragmen..

Bende o konuda sıkıntı yoktu 120 ile giderken gaza bastınmı koltuğa yapıştırıyordu.200 Km/h gördüm ben o araba ile ama sabahları marş almıyodu bi türlü çalışana kadar 10 - 15 tur atıyodu öle alıyodu.Ne yaptıysam bi türlü düzelmedi o sıkıntısı bende sattım gitti bidahada dedim ebedi almam ie araç.
(05.01.2015, 20:21)R.T.E yazdı: [ -> ]aksine bende cok memnunum aracımdan Smile gidişi uzaması falan cok iyi motorda hiç bi modifiye olmamasına ragmen..

Sizin arabanız taksi çıkması oldugu için motoru gayet iyi açılmıştır  :ok
Alıntı:Bende o konuda sıkıntı yoktu 120 ile giderken gaza bastınmı koltuğa yapıştırıyordu.200 Km/h gördüm ben o araba ile ama sabahları marş almıyodu bi türlü çalışana kadar 10 - 15 tur atıyodu öle alıyodu.Ne yaptıysam bi türlü düzelmedi o sıkıntısı bende sattım gitti bidahada dedim ebedi almam ie araç.
evet o yönlerden cok güzel araç bence arka çekişi hissettiriyor araç Smile
Alıntı:Sizin arabanız taksi çıkması oldugu için motoru gayet iyi açılmıştır :ok
valla o kadarını bilemem dediğim gibi cok yeni tofaş kullanıcısıyım ve ilk aracım keşke her taksi cıkması böyle olsa da su cıkma arac sacmalıgından kurtulsa su milletimiz Smile
ama bu araçlara tamirci gerekiyo her ustayım diyen anlamıyo ielerin dilinden..
yaw simdi 97 karburatorlu aracın fiyati 2000 modelle hemen hemen ayni çünki ie ler fazla tutulmuyo
peki bide elerin ilk calistirmada benzin ile çalisma davasi varmis dogrumu????
ie yi sökup karburator montaj edebilirmiyiz ??
Bizde ie var memnunum ie en kral arabalar ama gel gelelim ustalar ie den fazla anlayan yok onlar kafaları kara düzen motora çalışıyor ie nin temizini buldunmu en kral araba bizim araba dörtlü manifod var gazı ayarlattık uzun yolda 20 21 krş yakıyor şehiriçi ise 35 36 krş yakıttanda memnunum bizim araba satılık abi istersen 98 model ama sen 2000 istemişşin

ie ler ilk çalıştırmada benzin ile çalışır doğru ama biz arabaya düğmeyi değiştirdik direk gazda çalışıyor benzine gerek yok.
hayır tek nokta oldugu için direk gazla calısıyor arac diye biliyorum ben ve ielerin tutulmaması hep ustaların yuzunden işte ilk basta dedim milletin ne dediğine bakma kullanan arkadaslar var onların yorumlarına bi bak derim ben tabi kendin bilirsin yinede Smile
Sayfalar: 1 2