Tofas Team

Tam Versiyon: Soğukken Tekliyor Stop Ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Soğukken Sabahları İlk Marşta Alıyor Fakat Gaz Vermezsem Stop Ediyor Ve Kalkışta Tekliyor Bu Sıkıntı Isınınca Düzeliyor Ve Rolanti 900 e Geliyor Sıcakken Ayarlamıstım Motoru Zorlasam Bile 900 Devir Rolantisi Ama Bu Olay Sogukken Değişiyo Ve Tekliyo Gaz dada Benzindede Aynı Sıkıntı Var Denedim Subap Ayarı Mı İstiyor ? 
Iyi de sogukken jikle gorev yapmiyor mu
(06.01.2015, 21:36)cullenflush yazdı: [ -> ]Iyi de sogukken jikle gorev yapmiyor mu

Hele Sukur Abi Sen Attım Güncele düşsün Konu Abi Çeksemde Kesiciye Girmiş Gibi Tekliyor Ha Jikleyi Çekerım Stop Etmez Sısınasaya Kadar Ama Teklıyor Kesicide Gibi Bulamadık Sorunu 
bendede soğukken stop etme sorunu vardı. 2 haftada bir ustanın yanına gide gide bıkkınlık geldi adama. en sonunda buldu sanırım sorunu ama nasıl yaptığını bilmiyorum. lpg beyninde plastik ayar vidası var sanırım onu söktüydü altındaki yayı söküp birşeyler yaptı geri taktı ayarladı vs sorun düzeldi sabah çalıştırıyorum çalışır çalışmaz ayağımı gazdan çekiyim stop etme olmuyor.
Ateşleme problemi gibi gözüküyor.Bujileri değiştirdiydin galiba sen.Kablolar ve distiribitör ne alemde_?
(06.01.2015, 22:04)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]Ateşleme problemi gibi gözüküyor.Bujileri değiştirdiydin galiba sen.Kablolar ve distiribitör ne alemde_?

Abi Bujiler Yeni Tek Tırnak Bosh Marka 4 Tane  Kablolar Da Deişti Orjinal Aldım Kabloyuda   Distiribitör ne alemde bilmiyom valla en son kapağı deiştirdim kırılmış distiribitör kapağı deişti oda baya zaman önceydi ateşleme sistemi bencede