Tofas Team

Tam Versiyon: karakoldan geldiik...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar bugn akşam 22.50 civarında  aracım park halindeyken aracın içinde oturuyordum. yanımdan otobus geçmeye basladı  ilk basta aynayı buktu ardından otobusun arka tarafı kaportayı sıyırmaya basladı ve sonuc: sol arka camurluk goctu derin cızıkler var sol arka kapı kerın cızıkler var sol on kapı kordonda cızıkler var sol on camurluk üstünde cızıkler var sol marsbıyel kırık arka tampon kırık. otobus kactı arkadaşlarım baska aracla takıp ettıler ben trafık polisi bekledim. karakoldan sıkayetcı olduk evinden gittiler aldılar hastanede 1.14 promil alkol cıkıyor ve kazayı ben yaptım ancak kazadan sonra alkol aldım diyor. sizce olayın sonu ne olur.

[Resim: 9MB5JUS.jpg]
çok geçmiş olsun. Bunları aleme ibret olsun diye şehrin en kalabalık yerinde öldüresiye dövmek lazım aslında :zopa alkolün ne zamandan beri vücutta olduğu hastanede yapılan testlerden anlaşılmazmı ?
Abi Hem Duran Arabaya Vur Hem Alkol Al Hemde Kaç . Bu Varlıklara Hiç Birşey Diyemiyorum .
Geçmiş Olsun. Alkollü Olmadığını Kanıtlasa Bile Duran Arabaya Çarpmaktan Suçun Büyük Bölümün Karşı Tarafındır.
Geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın. Valla sabrınıza hayranım, şayet o araç benim olsa o adamın akibetini bilmemekle beraber ben şuan bu yazıyı yazamıyor olurdum ona eminim. Adam gibi durup baksa sesim çıkmaz ama kaçmaya kalkarsa iş değişir. 
Çok geçmiş olsun .Olayda kesin suclu dolmuşçu adam . Mobeselerden takip etsinler , Şayet meyhane gibi bir yerde durduysa Olay sonrası alkol almıştır, yada evde alkol şişeleri varsa . Yanlız olaydan sonra kaçması beni işkillendirdi. Sırf böyle insanların yüzünden arabayı sattıracaklar bana bigün . 
Çok büyük geçmiş olsun

aslında eğer alkolü olmadığı anlaşılırsa adam ordan yırta bilir bile otobüsün geldiği yönle senin duruduğun yön alnımıydı eğer bire bir yolda ise ve sen geliş istikametinde önü gidişe bakarak park etmişsen yada uygunsuz bir parksa ihale sanada kalabilir .
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun sen haklıysan yani aracın park yerinde sorun yoksa tutanak tutulur sigorta karşılar aracın yapılır
Geçmiş olsun..birde kaçıyor utanmadan araba acayip göçmüş kaportacılar onu düzeltmez değiştirelim der bide arabanın oraları orjinalse oda bozuldu bari masraflar senden çıkmasa iyi olur
Sayfalar: 1 2 3