Tofas Team

Tam Versiyon: Üst Kapak Taşlasam mı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun Aleyküm arkadaşlar 1994 model Doğan SLX aracım var, araçta 06 piston, dörtlü manifold ve düz boru mevcut ama yinede pek tatmin etmiyor 190 da takılıyor daha sert kalkışı olsun istiyorum ve biraz daha canlanmasını istiyorum. Kapak Taşlatıp subapları büyütsem mi diye düşünüyorum. Fakat kapak taşlatırsam hararete çabuk kalkar diye söyleniyor acaba termostatı boş taksam veya daha düşük sıcaklıkta bi termostat kullansam olur mu diye düşünüyorum. Bu konu üzerinde tecrübeleri olan veya daha önceden kapak taşlatan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Saygılarımla . .
Daha sert kalkmasını istiyorsan Bronz baskı balata taktır 
Ama bu bronz balatanın sadece patinajı arttırdığını biliyorum yani 0 - 100 ü 10 sn de görüyorum bronz balata taksam 8 sn de görebilirmiyim ? 
saniye olarak hesaplamadım ama şöförlüğün iyisi yani balataya alışman lazım alamıcagın araba olmaz kalkarken tabi gerisi arabana kalmış
aslında ek olarak bronz balatayı takmam gerektiğini düşünüyorum ilk hamle için ama rahat bi şekilte tabla kapatsın istiyorum 160 dan sonra bayağı bi yavaşlıyo biraz daha canlı devir çevirse daha güzel olur .