Tofas Team

Tam Versiyon: Motor kaç derecede su kaynatır ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hararet göstergesiyle ilgili bir konu açmıştım, bugün iyice sapıttı trafikteydim 40 dk gösterge 90 sabitti sonra hızlanmaya başladım birden gösterge 110 ları göstermeye başladı tedirgin etti beni Big Grin kaputu açtım araçta su kaynatma yok,antifriz dolu fan bile açmıyor, sonra motordaki hararet müşürünün soketini çıkarıp taktım 90 a düştü hararet.Sorum şu ki gerçekten 110 derece olsa yedek depodan sıcak su atması gerekmez mi ? yedek depo agzına kadar antifriz dolu hiç su atmamış,radyatörden su geliyor yedek depoda sıcak su vardı çünkü.
Hortumlara baksaydin nasildi
Hortumların hepsi alev gibi yani devirdaim oluyor hava yok sistemde hortumlar şişik değil,radyatör kapağını açtım gaza bastım su geziniyor içinde.
Himm o zaman musurden falan oyle olmustur su eksikmiydi dicemde geziniyomus 
En son 1 hafta önce 3 litre antifriz koyuldu hala agzına kadar dolu eklemeye çalıştım almadı
@Falcon417 hararet konusu abi bir gelir misin Big Grin
koray kanka müşürden o başka bi olayı yok bence Big Grin eski şahinimde bana da oldu giderken bi baktım 120-130a çıktı bekledim 15 dk 2 adım gittim yine aynı sonra ustayı aradım müşür gitmiş dedi götürdüm müşür değişti problem kalmadı endişe etmene gerek yok Big Grin
Yani normalde 110 falan olsa su kaynatması gerekir değil mi ? en azından ağzına kadar dolu olan radyatör ve taşırma kabından su taşması gerek ?
aynen zaten suyun kaynama derecesi normal şartlarda 100derece Big Grin müşürü değiştir rahatına bak  Wink :ok
O göstergenin benimle bir garezi var Big Grin
Sayfalar: 1 2 3