Tofas Team

Tam Versiyon: sağ kapıda göçük
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
sağ arka kapıda kordonun üstünde bide kapı çıtasının takıldığı yerde göçük var, kapı kartonunu söktüm içeriden göçüğe odun dayayıp çekiçle vurdum. vurduğum yer düzeldi ama iskeletin iç kısımlarındaki yerlere nasıl vurabilirim ?

[Resim: Q4gWny.jpg]


[Resim: vQoRG4.jpg]
Orası sac zaten elini sok ileri it, olmadı keskiyi daya kendine doğru çek. Kordonlada uğraşma yerini kaybedersin, ip gibi kordan daha çıkmaz bak.
elimle ittirdim de olmadı , keskiyi bi deneyim, araba koyu renk olduğundan en ufak darbe yansımayı etkiliyor. buda moral bozuyor  Dodgy     boyasız göçük düzeltme yapanlar kordonun orayı düzeltebilir mi ?  
Kordonun oraya kaporta çekiciyle araya bir tornavida vasıtasıyla 2 tıklat atar atmazssa çok vurma dışarı doğru izler çıkar . 
arabayı ilk aldığımızda hemen kordunun orayı düzelteyim dedim yanlış yere vurmuşum kordonun alt tarafı biraz şişti fotoda belli oluyor.  şimdi alttakini düzeltmeye çalışacam  kordonun oradakini daha fazla bozmayim göçükçüye gösteririm
pilastik çekiçler var onlarla yapabilirsin hem zararda vermez izde kalmaz
çokta fazla uğraşma olmuyorsa bırak fazla uğraştığın zaman boya patlarsa yazık olur 
alttakini içeriden itiyorum düzeliyor, dışarıdan dokununca yine eski haline dönüyor Angry  vazgeçtim kapı içini temizleyip kartonu geri taktım.
(07.12.2014, 16:38)Anku yazdı: [ -> ]alttakini içeriden itiyorum düzeliyor, dışarıdan dokununca yine eski haline dönüyor Angry  vazgeçtim kapı içini temizleyip kartonu geri taktım.

Sen en iyisi ezik kısma kapı çıtası al tak  Cool
Kornejin altındaki göçüğü düzeltmek için çektirme kullanıyorlardı sanırım orası çekiçle düzelecek gibi değil arkasından vursan önden bozar gibi kemalpaşa bulvarında boyasız göçük düzeltenler vardı onlara bi göster demir köprüye yakın yol üstünde kocaman levhaları var görürsün
Sayfalar: 1 2