Tofas Team

Tam Versiyon: Arabam Çalındı...34 YRV 84
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
[attachment=3872][attachment=3873][attachment=3874]Arkadaşlar Merhaba,

Dün ( 23 Kasım Pazar) saat 17:00 sularında aracım kartal -petrol iş mahallesi atalar'dan çalındı..

Görenlerin bilgi vermesini rica ederim polise yada direk bana.. Tel. 0533 658 82 98.. teşekkürler arkadaşlar[attachment=3874]
Geçmiş Olsun Direk Polise Gidin Çalındı Die Kaza Falan Yapsalar Size Kalabilir Bunları Direk Bildirin...
Teşekkürler.. Polise bilgi verdik ve gerekli işlemler dün akşam başlattık. Gören rastlayan arkadaşlar olursa bana bilgi vermenizi rica ederim.
Geçmiş olsun abi en kısa sürede bulunur umarım  :sad
geçmiş olsun. umarım aracınıza tekrar kavuşursunuz
savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor aksi taktirde polis bişey yapamaz
Bu aralar Tofaşlara sardı ahlaksız herifler çok duyuyorum çalıntı haberi. Geçmiş olsun Allah'ın izniyle en yakın zamanda bulursunuz inşallah.
(24.11.2014, 17:51)smile52 yazdı: [ -> ]Bu aralar Tofaşlara sardı ahlaksız herifler çok duyuyorum çalıntı haberi. Geçmiş olsun Allah'ın izniyle en yakın zamanda bulursunuz inşallah.

 Allah bu hırsızların belasını versin. Arabalarımızın çalınma nedenleri düz kontak, ama bir devre ile ateşlemeyi keserseniz, düz kontak yapılması imkansız hale gelir.  + Direksiyon kilidi vb kullanmak lazım.
geçmiş olsun. inşallah sağ salim bulunur.
Geçmiş olsun umarım bulunur araç hakkı emeği ile kazanıp almıyorlar çalıyorlar inş Allah belalarını verir Angry  Tofaşı çalmak çok basit kapısı kitli olan bir tofaşı 10 saniyede açabiliyorum ben dahi hırsızlarmı açamasın sonra düz kontak yapıp binip gidiyor hırsızlar Confused 
Sayfalar: 1 2 3 4