Tofas Team

Tam Versiyon: kapı içi temizlik hk yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar, malum yağmurlar başladı ve arabaya ufaktan bakmak lazım..

arabanın kağı kartonunu söktüğümde farkettim kapı içi çamur dolmuş elim girmedi arka kapının arasını temizlemek istedim kaportacıda fazla uğraşamadım taktım kartonu geçti gitti, şimdi ben detaylı bi temizlik yapmak istiyorum o kapnın içi çürümeden elimide sokamıyorum nasıl içinde çamur bırakmadan temizleyebilirim?  temizleyen arkadaşlar fotoğraf atarsa akıl verirse.. 

sitede açılmış olan bu konuda konular vardı ama detaylı anlatmamışlar, neyle temizlediniz nasıl temizlediniz el girmiyor birşey yapılmıyor çıldırdım Smile hadi bi destek
taz yikli su ile yıka kapının artonu çıkartıp daha sonra saç kurutma makinası ile kurut içini tamamdır
içine tanzikli su tut iyice eline birde düz tornavida al tanzikli suyu tuttuktan sonra tornavidayla o kanalı temizle mümkün oldukça pisliği bir köşede biriktirmeye çalış öyle daha kolay oluyor daha 2 gün önce temizledim önleri arkalarıda bugün yarın temizlerim.
az önce tazzikli suyla baya ugrastım arabanın içi su olana kadar Big Grin hala pis delirecem, pislik içine işlemiş, ön kapıların orta kısmına ulaşılamıyor, arka kapının iç kısmı gözükmüyor pislik doludur içi.. nasıl fabrikadan çıktığı gibi tertemiz hale getirecem bunu, kartonlarını takmadım yarın diş fırcası su filan dalacam gene.. akıl verin dostlar nasıl tertemiz pisliksiz hale getirecz bunu
boya fırçaları var 3  numara onunla yıka biyerden hortumla su çekebilrsen daha iyi olur.
Bu işin sonu hayra alamet değil :ps yakında hipo daha da olmadı kostik dener bu genç  :haha
abi titiz adamım Big Grin 1992 den beri ellenmemiş araba, tornavidayla dalmasını bende bilirim yarım yamalak pis kalsın istemiyorum açmışken adam gibi temizleyeyim, yarın başımın çaresine bakacam ... kapının içini fabrikadan cıktıgı gibi temizleyene kadar ne pahasına olursa olsun Big Grin keczap sıkacam olmadı benzin dökerim çakarım kibriti
ÖNEMLİ KURAL: Kapı altındaki lastikleri çıkarman gerekiyorki.Onların deliklerinden de sular çıksın iyice temizlensin..Çıkarmazsan lastiklerin KLİPS leri pislikleri tutar..Ve içindeki kabloları kenara çekicen yukarı kaldıki pislikleri tutmasın.

Kapı içleri öyle kara düzen temizlenecek bişey değil...Ben temizledim ama kabloları kilit motorlarını çıkarıcan..

Sonra alıcan hortuma takılan tanzik yapan tabanca 10-15 tl arası...Yavaş yavaş hergün bir kapıyı güzelce temizlicen..En güzeli zarar vermeyecek şeyler herhalde GAZYAĞI dır..Hem yağlı pislikleri temizler.Hemde boyaya zarar vermez..Bekletmeden fazla temizlersin..
http://www.tofasteam.com/Konu-Kapi-Icleri-TemizLigi-D

Benim Konu Vardı Demizledim Ben Ama Konunun Fotoları Tırtlamış Big Grin
Upload Ediyim Buraya Fotoğrafları Şahin S 98 ModeL ilk Arabam Frown Sattım Tabi Ama Buna Harcadığım Zamanı Hiç Bi Şeye Harcamamıştım İlk Hali Ve Sonrası Fotoları Birleştirdim O Şekilde Bakarsın Sonuç Çok Güzel Oluyo Ama Bunuda Yaptığın Zaman Bide Yalıtım Yağ Çok Daha İyi Olur .


[Resim: dWWQ1D.jpg]


[Resim: 7VVOEl.jpg]
Sayfalar: 1 2