Tofas Team

Tam Versiyon: Fan müşüründen kaçak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Fan müşürünün dibinden çok az miktarda sızıntı halinde su kaçağı var. Geçen antifreeze koymadan önce müşürü güzelce söktüm hem müşür dişerini temizledim hemde bakır pula iyice bi zımpara çektim tekrardan taktım ve iyice sıktım fakat 1 saat sonra tekrar sızdırmaya başladı. Radyatörde çatlak falanda yok nedir anlayamadım. Sıvı conta veya teflon bant işimizi görürmü veya daha iyi bi önerisi olan varmı. Saygılar.
İyice teflon bant sarman gerekir o olmadan olmaz az olursada olmaz kaçırır
teşekkür ederim yardımınız için
Geçtiğimiz pazar müşüre iyice teflon sardım iyice sıktım olmadı gine kaçırdı çıkardım biraz daha fazla sardım taktım gine kaçırdı tekrar çıkardım bu sefer pul somunu takmadım somunun yerine biraz sıvı conta uyguladım taktım iki saatten fazla kurumasını bekledim suyunu antifirizini koydum kaçak bayağı azaldı sonuç olarak gine kaçırıyor. Bakalım bulabilirsem bakır pulun ebatında keçe conta bulabilirsem birde öyle deneyeceğim.
Yok arkadaş yok... 
Teflon bant kendir keçe conta pul bakır ne yaptıysam kesemedim şu sızıntıyı.
Sıfır müşür ve lastik conta ile son denememi yapacam olmazsa da yapacak bişey yok.
amcamgilin escortunun bakımıyla ben ilgilendim 1-2 hafta önce. ondada radyatördeki suyu boşaltmak için alttaki tapadan sızdırıyomuş farkettim contacıya gidip 2 liraya conta kestirdik. kaçırma var mı bilmiyorum geçen amcamgile gittiğimde orda ıslaklık vardı yine.