Tofas Team

Tam Versiyon: Sararmış angel camları bir yardım edermisiniz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
elimde 2 adet şeffaf angel camları var bunlar hafiften sararmış ben bunları ince zımpara çekip sanayide pasta cila yaptırsam makine ile camlara olurmu ? hemen yardım ederseniz makbule geçer.
El yordamıyla yaparım diyorsan diş macunu ve bol su ile ilk günkü haline getirebilirsin.
yaptım diş macunu ile daha beter oldu sanayiye su zımparası ile zımparalatsam ardından plastik cilası çektirsem kaça yaparki ?
Bendede bir çift siyah taban angel far var ama camlar hafiften sararma var takmıyorum nasıl temizleneceğini bilmiyorum.
(08.10.2014, 16:13)tofas42 yazdı: [ -> ]yaptım diş macunu ile daha beter oldu sanayiye su zımparası ile zımparalatsam ardından plastik cilası çektirsem kaça yaparki ?

Suyu bol olarak yapman gerekirdi. Ben birçok kez yaptım çevredeki araçlara hepsindede iyi sonuç aldım.
Zımparadan sonra cila atarsan hiç bi faydasını göremezsin. Zımpara ardından pasta atılmalıdır. Pasta olarak G3, Sintaş ince polish v.s. kullanabilirsiniz.
Maddiyat el veriyorsa Maguiars'ın Headlight Restoration Kit far-stop yenileme ürünü var komple set halinde. Tek olarakta Meguiars PlastiX var...
Benim böyle bir konum var istersen bakabilirsin

http://www.tofasteam.com/Konu-far-temizleme-13323.html
gittim sanayie boyacıya sordum olmaz zımpara çekilip vernik atılacak dedi 2 cama 15 tl istedi bende öyle yap dedim olmaz dedi bende sinirlendim eve geldim cif ile sürttüm parladı ama su gelince capcanlı oluyor cam kuruyunca ise buhulu gibi oluyor ne kadar silsemde gitmiyor napmam lazım şimdi lütfen acil bir yardım edin ?