Tofas Team

Tam Versiyon: hangi marka akü almalıyım?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba herkese hayırlı bayramlar, farklı bir konu acmıstım aku almayı dusunuyorum sizce hangi marka aku almalıyım memnun olanlar varsa onerisini alabilirim.
inci & mutlu & varta gibi bilindik markalardan şaşma derim
Mutlu bozdu inciyi bilmiyorum vartanın kalitesi tartışılmaz ben şuan energizer kullanıyorum varta ayarında bir ürün 1 sene olmak üzere sanırım aynı anda arkadaşımada aldık çok memnunuz
Mutlu Aküden şaşma derim ben 1 seneden beri kullanıyorum 72 Amperlik sıkıntısız bir şekilde marşa basarken ağırdan alma v.s. yapmadı. 2 yıl garantili.Benim borda şahine 72 amperlik olanını 3 yıl kullandım 1 kere şarja verdim Sonra 2 yıl daha kullandım öle çöpe attım.
Celik aku tavsiyem pisman etmez kesinlikle verdigin paraya degisin
Delphi Kullanıyorum İtalyan marka akü aldıgımda üstünde vardı 2 Sene oldu aracı alalı 60 AH cok memnunum
72 ah İnci akü kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu. eski aküm mutluydu ömrünün son noktaları diyebilirim. mutlu alacaktım . inci aldım hemde 3 yıl garantili

sonuc olarak cok güzel tavsiye ederim
Bizde Mutlu Var Pek İyi Deil Değiştirmeyi Düşünüyorum ConfusedDodgy
Herkese tesekkur ederim arkadaslar belli baslı arastırdıgım akuleri soylediniz. Mutlu inci bu iki akuden birini almayı dusunuyorum ama 60 ile 72 amper arasında ki fark nedir.? Birde inci akünün 60 amper olanına 160 tl diyor izmirde pahalı degil mi?
72 amp. varta kullanıyorum 1 yılı geçti memnunum tesisatta olmasına ragmen hıc sorun yasamadım
Sayfalar: 1 2