Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg sistemim ne marka
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
1-Mrblar aracımdaki lpg beyni aldesa arac içindeki yakıtı gösteren parca atiker depodaki samandırada marka ibaresi yok şimdi bu aracta lpg sistemi ne marka?
2-Ayrıca lpg tankım bayagı büyük simit tank taktırmak istersem şamandırayıda değiştirmek sartmı bu tankın üstündekî uyarmı?
3-Beyni değiştirmeyi düşünüyorum beyin 150 ortalama simit tank 200 lira 350 gibî bişeye mal oluyor madem öyle 500 komplemi yenîlesem?
4-Birde bi arkadaşın aracında 94 slx lpgden benzine geçiş için tek düğmesi vr benimki gibî 2 den 0 al 1 el muhabbeti yok bunun farkı nedir?
5-aracımdaki lpg sistemi atikerse diyelim fakat bilmîyorum yukarıda sormustum beyni değiştirip başka marka olunca muayenede sıkıntı olurmu kontrol ediyorlarmı?
Lpg sistemi toplama bilgisayar gibidir komplesinin markası olması gerekmez şu marka bu marka değil iş yapan parça lpg beynidir o önemlidir gerisinin işlevi yok
Simit tank takıyorsan şamandırasıyla takılacak komple değişime gerek yok beyin ve tank değişsin yeterli
Parçaların tamamı farklı markada olsa sıkıntı yok tüvde ayrıca çalışmasında da
Tşkler
O düğmeli geçişte enjeksiyonlularda oluyor, sıralı sistem.
walla benim iç düğmede yanlış hatırlamıyorsam voltran yazıyor, beyin ise mimgaz, tankın markası ne bakmadım bile hiç. bu haliyle vizeden geçti. vizede tüp ile ilgili benim gördüğüm; tankın yaşına ve gaz sızıntısı var mı diye bakıyorlar
Sirali olmasi şart değil galiba çünkü 94 slxde takili tek süzmesi var oradan gaza benzine geçiyor

Tüp tankinin üzerindeki samandiranin markasiyla araç içindetakiti ggösteren alet ayni marka olmasa gösterme konusunda sıkıntı oluyormu bi simit tank buldum zavolli marka samandieasi filan benim araçtaki yakit göstergesi atiker olurnu?
Şamandırayla yakıt seçici anahtar aynı olur uyum sorunu fiş düzeneğinden ötürü problem çıkartabilir ayrıca şuanki şamandıranın üzerinde elektronik selenoid yoksa yenisinden olacak kanun gereği o zaman zaten içteki anahtarıda değişmek zorunda kalacaksın