Tofas Team

Tam Versiyon: Plaka yazısını yenileme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar. Smile Diyorum ki aracımın plakalarının yazıları çok saçma sapan çizilmiş. Yani eski sahibi kalem ile özenmeden geçmiş. Plakaları değiştireceğim. Ama bayramdan sonrayı bekliyorum. Muayene yaklaştı da. Smile Acaba tinerli bezle komple silip çıkarsam yazıyı sonra CD kalemi ile kendim çizsem nasıl olur? Çıkar mı yolda giderken taş sıçrarsa tozdan çamurdan filan?
Plaka Kalemı Var Sil Bozuk Olan Yerleri Öle Yaz
Valla 6 aydan beri oyle kullaniyorum. Bi sokulme falan gormedim ama fazla tazzige maruz kalirsa cikabiliyor
(01.10.2014, 22:26)AliYldrm07 yazdı: [ -> ]Plaka Kalemı Var Sil Bozuk Olan Yerleri Öle Yaz

Sıkıntı olmaz değil mi yağmurda çamurda. Arkadaşım plakası okunmuyor diye ceza yemişti. Smile Çıkmaz inşallah yazıları kendi kendine..
boyama bırak boşver ilerde rezil olursun 20liraya profesyonel şekilde boyuyorlar on numara oluyor
(01.10.2014, 23:27)jigsaw_54 yazdı: [ -> ]boyama bırak boşver ilerde rezil olursun 20liraya profesyonel şekilde boyuyorlar on numara oluyor

20 Liraya boyuyorlar da 30 liraya da sıfırı alınıyor. Smile Big Grin Maksat parası değil. Zaten değiştireceğim plakaları bayramdan sonra filan. Muayenesi geldi zaten aracın daha önemli işlerim var. Smile Maksat zevkine oynamak olsun. Smile Yoksa plakalar değişecek zaten.
30 liraya sıfırını alıyorsunda mantıklı duşun sıfır aldığın ince standart plaka ama 20 lira verip yaptıracağın kalınlaştırılmış modifiye plaka olacak
Yada temizledikten sonra siyah folyo ile de yazabilirsin yazıları rakamları.
Plakanın boyasını silip , boyasını yenile ama kalınlaştırma . Polis sıkıntı çıkarır . Yada direk beşiktaş baskı app yaptır daha iyi polis ona caz etmiyor. Mühürlüsü 80 tl .