Tofas Team

Tam Versiyon: pahalı mı aldı acaba ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
iyi günler arkadaşlar bildiğiniz gibi palio almıştım ve bunun suyunu değiştireym dedim kış gelmeden antifriz de koyduraym dedim gittim sanayiye.neyse benm su zaten kıpkırmızı olmuştu pisti yani.dedim değiştirelm abi kırmızı antfriz de koyalım.dedi tamam bunları sökmesi farklıymış hortumu söküp de çıkarıyolar falan.tofaş gibi alttan tahliye deliği yokmuş.neyse kelepçe daha fabrikanın taktığı kelepçeymiş adam sökmek için çok uğraştı.anlaşılıyor ki önceden suyu falan değişmemiş.neyse söktük boşalttı su falan çok kötü olmuş.antfriz koydu etti havasını aldı herşey tamam.
şimdi gelelm asıl konuya fiyat dedim hepsi 50 lira dedi.oha dedm valla antfriz 40 lira kelepçe el emeği falan toplam 50 dedi.neyse tamam verdk asıl soru şu fiyat bana çok geldi ya sizce nasıl antfriz o kadar pahalı mı ? uzun oldu kusura bakmayın..
simdi 15 tl yede antifriz var 30 tl yede var ama adamin nemarka koydugunu biliyormusuz ben arkadasimin bmv 520 d sine koydurdum 40 tl aldi
Castrolun 3 kiloluğu 25 TL. 25 TL ne işi yapmış _?
ohada oha 50 lira neymiş arkadaş ya Big Grin ben adam 50 liraya akşama kadar eşşek gibi çalışıyor. bu sanayi esnafını anlamıyorum koydursaydın keşke en ucuzundan.
En temizi alıcan kendin değiştiricen yav.
(30.09.2014, 19:51)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]En temizi alıcan kendin değiştiricen yav.

Aynen abi . Kendin yaptigin isten sonra kafan agrimiyo en azindan
castrol marka koydu ya 40 lira dedi.keşke kendm değiştirebilsem de bunda ki biraz farklı benm işim değil yani onu yapamam Smile bende 50 liraysa o zaman dedm 1 litre cam suyunu alırım aldım onu bari kurtardım Big Grin

zaten sanayiye düşmeyecen aga tuttuğuna geçiriyolar insafsız herifler..
geçirme konusunda sıkıntı yok maşallah bizim sanayi esnaflarındaBig GrinBig Grin

bana geçen gün kaportacı bir kilitledi evin yolunu zor buldum onun için basit işerinizi kendiniz yapın.Big Grin
acıma duygusu yok bu insanlarda Big Grin
Kendi çıkarlarına bakıyorlar ..
Sayfalar: 1 2