Tofas Team

Tam Versiyon: Conta yanması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Motor çoktandır su eksiltiyodu birde motor patırtılı çalışıyodu. baktı etti conta yanmış dedi. fiyatıda 300-500e çıkabilir dedi kapalı kutu sonuçta. şimdi ben bunu yaptırmasam bunların haricinde birde yakıtın artması haricinde bana ekstra masraf açar mı?
Yağa su karışıyorsa pistonlara yatak sardırmaya kadar gider o iş.En kısa zamanda yaptırmaya çalış....
Abi Bence Hemen El Attır O İşe Tanıdık Varsa Git Yaptır Parayı Sora Ver Maddi Sıkıntı Varsa Önemli Bi Olay
Yaptırma zaten kimse o arkadaş seni saf buldu herhalde ne yapıyormuş o paraya 500ü bulurmuş 300e bitmesi gerek
Tabiki hocam 300 ü geçmiyor....Bende yaptırdım yav ordan biliyorum....
Usta yakinin falan olursa 150 tl ye yapilir
abı pekı soyle bısey dıım conta yanık da hararet yapıyor mu aracın bende de su eksıltme var ve sabahları patırtılı calısıyor ama yenı mtor yaptırdım sorunu bulamadılar hanı sennde bende hararet sorunu hıcolmuyor su tam oldugu zaman 90 bıle gormuyor yanı ???
Conta yanık gezmek cok sakıncalı arac suya kompresör veriyorsa harareti artacak ve kapak çatlamasına pistonun cekmesine kadar gider masraf açar 500 çok bizim burda yabancı birine 250 tl'ye yagı filtreside dahil yapılıyor gayette iyi usta elinden çıkıyor.
(29.09.2014, 20:17)Falcon417 yazdı: [ -> ]Yaptırma zaten kimse o arkadaş seni saf buldu herhalde ne yapıyormuş o paraya 500ü bulurmuş 300e bitmesi gerek

(29.09.2014, 20:30)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]Tabiki hocam 300 ü geçmiyor....Bende yaptırdım yav ordan biliyorum....

(29.09.2014, 21:19)Mustafa 66 yazdı: [ -> ]Usta yakinin falan olursa 150 tl ye yapilir

Kapak çürümüş falan olabilir dedi onlarıda düşünüp ekstra masraf olarak hani cebinden okadarda çıkabilir imkan var mı gibisinden dedi yoksa net hiçbişey yok yani

(29.09.2014, 21:40)recep yazdı: [ -> ]abı pekı soyle bısey dıım conta yanık da hararet yapıyor mu aracın bende de su eksıltme var ve sabahları patırtılı calısıyor ama yenı mtor yaptırdım sorunu bulamadılar hanı sennde bende hararet sorunu hıcolmuyor su tam oldugu zaman 90 bıle gormuyor yanı ???

Normalde hep suyuna bakar binerim baya eksiltiyodu çünkü. Bugun bakmadan cıktım hararet yaptı.. Yani su tam oldugu zaman bendede hararet yapmıyo.
Evet arkadaşlar bayram sonrası yapılcaktı motor. ama daha fazla dayanamadı şimdi 5km de bile hararet yapıyo manuel fanda fayda etmiyo. hararette hiç bi düşme yok sürekli artıyo. zaten çekiş hiç yok. bide yaga su karışmaya başlamış.dün yag ekledim yaklaşık yarım kilo zaten iyice incelmiş motorun sesi bile değişik bazen ses vermiyo ama ses cıkardıgı zaman sanki yatak vuruyo gibi ses çıkarıyo.şimdi araba yatıyo bayram sonrası ben ustaya gitmek için yine yag ekliyip mi gidiyim nasıl gidiyim?
Sayfalar: 1 2