Tofas Team

Tam Versiyon: Neden Tofaş ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Mühendislik Harikası Abi Ya Böle Sanayide Çek Üçten İkiye Herkezin Gözdesi Ol Big Grin Parçası ucuz Tamirini Kendın Yapıyon Duruşu Güzel Basık Olunca Dahada Güzel Smile
Bak onu atladık kendi arabanı yapacak kabiliyeti kazanıyorsun başka araban olsa çekici çagır ver parasını yapsın, her tofaşcı bir ustadır Smile
Hastalik ask her sey ucuz masrafli olsa dahi ucuz mal vergileri ucuz.
Zengin olup tirilyon param olsa bile yinede tofas hastalik iste ne yapcanBig Grin
Tofaş çünkü;

-Bir erkeğin sahip olabileceği en büyük oyuncaktır araba, sahip olduktan sonra da kim olduğunuzu gösterecek kimlik.

-Hepimiz zevkten biniyoruz deriz ama tamamen duygusaldır işin özü, kısacası paranın açmadığı kapı yoktur.

-Tofaş bizi yansıtır işte tam da bu noktada. Aza kanaat etmeyi bilir ucuz olur masrafı. Tamir ettirmezsen zenginlerin küçük şehir oyuncakları gibi lambalar yakıp da kendini kapatmaz sistem. Azrail motorun başına çökse de sen gaza bassan der ki "Atın ölümü arpadan olsun" ve son bi tur çevirir tekeri var gücüyle.

-Paralı adam kuaföre/güzellik merkezine gider en ismi söylenmez makyajı işlemi yaptırır saçına yüzüne; gariban da 2-3 ayda bir mahalle berberinde traş olur saçı sakalı moda yapar. Tofaş bizim kimliğimizdir işte. Belki ömründe hiç Dolarlar ödenerek body kit alınmayacaktır kendine, araba parasına jantları olmayacaktır ayağında, yılların yorgunluğundan sesi zamane veletleri gibi çıkmayacaktır. O bizim gibi sabahları ucuz jölesini sürer ve çıkar. Traş sonrası krem değil kolonyadır Tofaş. Önce yakar ama sonra ferahlatır. Mod parçaları bile ucuzdur. Elektrik bandından şerit yaparsın, eski tampondan lip. Farlarımızı kendimiz karartırız, cam boyasıyla boyarız sinyalleri, ayakkabı boyasıyla da tamponları. Koruma uygulayacak para yoktur ama bizimki de keş olmuştur hani gaz yağıyla silinince çeker ciğerlerine bi başka gider mahallede. Az benzin görse deposu semaver çayı bulmuş ben gibi sevinir emektar. Plastik kokmaz benim arabam yaşanmışlık kokar alın teri kokar emek kokar.

-Sizi bilmem ama benim kimliğimdir arabam. Fiyatıyla değil ama duruşuyla gösterir kim olduğumu. 90'ların çocuğu benim gibi, bulut beyazı kendisi farklı durur diğerlerinden. TEK yazar plakasında benden bi tane olduğu için. Saygımız da sevgimiz de sonsuzdur hemcinslerimize ve gözümüzde diğer tüm araçlar " Yalancı baharın yalan çiçeği..."
neden tofaş biliyrmusun arkadaş bak sana anlatym motor sevdam vardı kazalarım oldu sonunda en büyük kazamı yaptım kulam duymaz oldu hala duymaz sonra arkdşm geldi ehlyete yazılalım dedi tamam dedm ılk sınvmda geçtim aldım ehliyeti eniştem vardı al ehliyeti araba senın bizdede ufaklık aşkı tofaş hastalğı hep vardı eniştemden aldım arabayı gezerdım öle dedim benmde olacak arabam çalştım çabalim ruyamda bıle ınanmzsnız beyaz şahin doğan görürdüüm başka rengini sevmem çalştıkça kazndıkça borşçlndm yerı geldi bu doğans i eniştemden aldım 95 model herkes sat moedl yukselt başka al dıor almam arkdaş satmamda bu benım arabam seviyorum herşeyyle daha neyını anlatyım sevdam olmuş benim.
Çocukluk hayalim Smile
şimdi şöyle deyim ihtiyaçtan kullananda,ucuz ve kolay tamir olmasındanda,zevk için binende var aramızda ama ben neden biniyorum küçükken gördüğüm ilk modifiyeli araba bir 131di biz çocuklar arsında çok konuşulurdu sonra benim için 131 hedef oldu ama ilk olarak 131i alamadım 90 şahin aldık uygun geldi diye bir süre ona binip satıp vectra b 2.0 aldık (vectra ayrı bir zevk o beygir gücü kağıt üzerinde olan arabalar gibi değil rahat 260 görüyor Big Grin kırmızı ışıkta dururken istediğiniz arabaya kafa tutabiliyorsunuz Big Grin) daha sonra çalıştım elime 5.000 tl para geçti babam yeni kasa alak dedi yok dedim bu sefer hayalime koşucam Big Grin 3.200 e arabayı aldım 1000tl ehliyet 800de arabanın yürüyeni sigortasına verip kenara çekildim şimdi ufak ufak uğrasıyom Big Grin
gozumu amerikan arabalarinda actim 64 impalaciydim ben cocukken..!ama yeni kasalar bizim blue donemindede cok populerdi.yeni kasalarda arkaya ascona yani arka camda buyuk eski logo pionner yazilari m-900 teyp.4 tane 6985.momo jantlar.sonra cms cikti.olamzsa olmazlariydi bunlar benim gozumde.90larin ortalarinda yay kesme olayi geldi.cok goz aliciydi.oda olmazsa olmaz olayina girdi.sehir icinde 2de gumbur gumbur calan tesisatla gezmek bna ayri bir zevk,doyusuz ayri bir haz verirdi.bu araclari unutmamda vazgecmemde mumkun degil.hersey mekanik araba kullandigni hissediyosun.kara duzen yani tam bana gore. Wink
Parça ucuz
Ustası çok
Kaputu açtığımda kurcalayacak şeyler bulabiliyorum Big Grin
Elektronik parça çok olmadığından sensördü enjektördü arızası yok
Araba erkek arabası
Satması kolay


Tofaş ilk modifiye ettiğim araba sattıktan sonrakileri modifiye etmeyeceğim 2.si ise skyline gtr-34 olacak Big Grin
tofaşa öyle bir adaba ki neredeyse sokak lambası taksan yakışır. Biraz bizim arabaları oyun hamuruna benzetiyorum, istediğin şekli verebiliyorsun. parça sıkıntısı diye birşey yaşaman imkansız. çok hareketli piyasası var alım satım çok fazla oluyor.
Yeni arabalarda bir aragaz verince hiç motor sesi duymuyorsun ve plastik bir kutuda seyahat ediyormuşsun izlenimi veriyor, ama tofaşta durum farklı aragaz verince motor sesini duyuyorsun gerçek motor kokusunu içine çekiyorsun, arabanın araba olduğunu biliyorsun.
Arkadan itiş olması ise muhteşem birşey bazen tofaş kullanmamış olan arkadaşlar benim araba kullandığında " can bu nasıl araç böyle insanı gaza getiriyor " diyorlar : )
Sayfalar: 1 2 3