Tofas Team

Tam Versiyon: farları yakınca lpg sistemi iptal oluyor araba stop ediyor ve çalışmıyor?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba 91 model düz motorlu şahin az önce çalıştırdım markete çıkmak için çalıştı,farları yaktım araba biranda stop etti sonra tekrar marşa basayım dedim kontağı açınca göstergelere ışıklar geliyor elektrik var marşta çeviriyor fakat çalışmıyor ? lpg anahtarına elektrik gelmiyor yani lpg sistemi aktife geçmiyor araca yakıt gelmiyor bunun sebebi ne olabilir sigortalara baktım sağlam biraz denedikten sorna tekrar çalıştı fakat farı yaktım yine stop etti,ardından birdaha çalıştıramadım.arabayı benzine alıcağım fakat elektrik gelmediği için lpg anahtarına alamıyorum ne yapmam gerekir ? eski vosvosumuzda bir vana vardı manuel valf iile benzine alabiliyorduk bunda göremedim öyle birşey ? yardımınız için teşekkürler yarın sabah okula gideceğim yapmam lazım acilinden..
Sigorta kutusunu oynatın LPG anahtarına elektrik geliyormu bakın.. Farlar ile LPG anahtarının hiçbir alakası yoktur.. Bende tam tersi oluyordu farları açtığımda kontak geliyordu gaz geliyordu kronik sigorta tablası sorunu gibi gözüküyor başka bir açıklaması olamaz Wink
En alttan ikinci soket 5 adet kablosu olan siyah renkli o soketin papuçlarını kontrol edin tam takılmamış veya gevşeyen olmuş olabilir..
4lüler Açıkken Frene Bassam İstop HAlindeyken Araç Lpg Göstergesi Işıklanıyo Big Grin Sigorta Tablan Bozuk
sigorta tablosu daha 1 aylık yeni değiştirdim sanmıyorum hemen bozulacağını orjinal makolar sıkıntılı diye yan sanayi aldım.sabah lpg anahtarını değiştirdim yenisi ile araç çalıştı fakat depo hep ful gösteriyor neden olur acaba?
Orjinal makolar sıkıntılı değil yanlış duymuşsunuz tam tersi yan sanayiler sıkıntılı sürekli soğuk lehimle karşılaşılıyor..

Sizin sorununuz sigorta tablası herhangi bir elektrikciye gidip sorun size bunu gösterir..
Veya bir ahbap dosttan sigorta tablasını alıp takın... Önceki mesajımda dediğim gibi eğer soket probleminiz yoksa tabla sorunudur. Siz soketleri kontrol ettiniz mi peki ? ?