Tofas Team

Tam Versiyon: selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, ben de yeni kullanıcıyım. 32 yaşındayım pek arabayla uğraşmayı sevmiyorum ama aldığım araba gereği biraz uğraşıcam galiba, herkese selamlar :-)
aleykum selam hoşgeldin abi
(23.09.2014, 14:16)umut1 yazdı: [ -> ]aleykum selam hoşgeldin abi

Selamlar hoșbuldum :-)
Hosgeldınız aramıza
(23.09.2014, 15:34)anjelotkral yazdı: [ -> ]Hosgeldınız aramıza

Hoșbuldum teşekkürler :-)
A.selam aramıza hoşgeldiniz. Tofaşlarda uğraşmak değilde hobi olarak araca bişeyler eklemek yada aracın bakımı şahsım adına bana keyif veriyor. Örneğin arabaya zivt bulaşınca bile gaz yağı ile silerken bile keyif alıyorum şahsen. Gazla yıkadıktan sonraki parıltı ise paha biçilemez. Birde bizim araçların arızalarını burda iyi kötü nedir ne değildir sorunu netleştirebiliyoruz. Gerçekten keyif alırsınız iyi forumlar dilerim.
(23.09.2014, 17:56)Hkn07 yazdı: [ -> ]A.selam aramıza hoşgeldiniz. Tofaşlarda uğraşmak değilde hobi olarak araca bişeyler eklemek yada aracın bakımı şahsım adına bana keyif veriyor. Örneğin arabaya zivt bulaşınca bile gaz yağı ile silerken bile keyif alıyorum şahsen. Gazla yıkadıktan sonraki parıltı ise paha biçilemez. Birde bizim araçların arızalarını burda iyi kötü nedir ne değildir sorunu netleştirebiliyoruz. Gerçekten keyif alırsınız iyi forumlar dilerim.

Hoșbuldum, evet artık birşeyler yapmamı bekliyor zaten km
Saatini temizlemek istiyorum mesela ve başka aklıma takılan ufak tefek yerleride zaman içerisinde bakıcam artık. Arada foruma işlemlerle ilgili resimde ekleyebilirim. Teşekkürler selamlar :-)