Tofas Team

Tam Versiyon: Çıkma sigorta tablosu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese hayırlı satışlar. 92 Doğan L aracım var. Sigorta tablosunda temassızlıktan dolayı sinyal/stop/devir saati/hararet/benzin göstergesi/akü lambası/yağ lambası/el freni lambası çalışmıyor. Sigorta tablosuna 1 kere dokunuyorum düzeliyor. Yeni tabloya burda yüz küsur lira fiyat çektiler. internnette çok farklı fiyatlar var ama uyumlumudur değilmidir diye tereddütlüyüm.2.el bulunan yada internette uyumlu olarak parçayı alabileceğim uygun bi site varmı?
Sıfır al temiz olsun hocam ilerde komple arabayı yakmak var elektrik önemli. Aldığın çıkmada pek temiz olmayabilir.
Tamir Yapan Elektırıkcıler Var Araştırırsanız 3 -4 saat sonucu yapıyolar die biliyorum tamiri fakat ne kadar sağlıklı bilmiyorum bizdede aynı sıkıntı var korna falan çalışmıyo değiştiricez 80 tl fiyat çekti parçacı
peki bu uyumlumu acaba https://unluoto.com.tr/urunler/797/Sigorta-Kutusu-1600-DKS
Sigorta Kutusu 1600
88'den 96'ya kadar Doğan-Şahin-Kartal içindir.
orjınalı ile uyumludur.
montajı kolaydır. Diyo Açıklamada
açıklamaları okudumda. fiyat farkı çok. dedim ya yüz küsur lira istiyolar. burda 55tl. yan sanayi sanırsam ondan ötürü.orjinallen uyumludur diyo. parçacıdakide büyük ihtimal opar dır.
(13.09.2014, 00:26)mtunacan yazdı: [ -> ]açıklamaları okudumda. fiyat farkı çok. dedim ya yüz küsur lira istiyolar. burda 55tl. yan sanayi sanırsam ondan ötürü.orjinallen uyumludur diyo. parçacıdakide büyük ihtimal opar dır.

Kaliteli Olanı Al Tabikide Ya Opar Yada Mako Elektirik Önemli Sonuçta
öyle yapcaz olmazsa. teşekkürler...
(13.09.2014, 00:29)mtunacan yazdı: [ -> ]öyle yapcaz olmazsa. teşekkürler...

Ne Demek Abi Aynı sıkıntı Bizdede Var Kornaya Basıyorum 4lü Açıyor Uzun Farları Yakıyorum Komple Kapatıyo Sisleri Açıyo Big Grin Sıkıntılı Bi Durum İyi Aksamlar.
İlandaki sigorta kutusu Mako abi arkasındaki kutusuna bakabilirsin..
Sayfalar: 1 2 3