Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı döşemesi şişti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arka kapı döşemeleri baya bi şişti. cam kolunu çevirirken bile döşemeye sürtüyo bu yüzden. yenisi alsam yine kapı içine su girdiği için yine şişecek bu suyu nerden alıyo olabilirler?
cam ve kapı fitillerinden olma ihtimali çok yüksek çürüdüyse koptuysa veya hizasız duruyorsa ondan sebep su giriyordur

Cam fitilini bulamadım ama
KAPI FİTİLİ
Kapı döşemesinin arkası kapalı yeni alacagınkinde orjinalinde acık. birde ekstradan koruma yapabilirsin ben kendim yaptım kalın siyah çöp poşetini kapının sekline göre kestim bantladım ama öyle asırı bant kullanmadm parca parca tutacak sekilde kenarlardan avrupa araclardaki sistem gibi simdi içeri ne toz alıyor nede su.
suyu alsa bile tahliye hortumlarıdan akması lazım hortumlar tıkanmış olabilir
(10.09.2014, 18:47)jigsaw_54 yazdı: [ -> ]cam ve kapı fitillerinden olma ihtimali çok yüksek çürüdüyse koptuysa veya hizasız duruyorsa ondan sebep su giriyordur

Cam fitilini bulamadım ama
KAPI FİTİLİ

(10.09.2014, 20:22)pisyanci yazdı: [ -> ]Kapı döşemesinin arkası kapalı yeni alacagınkinde orjinalinde acık. birde ekstradan koruma yapabilirsin ben kendim yaptım kalın siyah çöp poşetini kapının sekline göre kestim bantladım ama öyle asırı bant kullanmadm parca parca tutacak sekilde kenarlardan avrupa araclardaki sistem gibi simdi içeri ne toz alıyor nede su.


(11.09.2014, 00:16)tofas42 yazdı: [ -> ]suyu alsa bile tahliye hortumlarıdan akması lazım hortumlar tıkanmış olabilir

kapı fitilleri sağlam gibi sadece zamanla yapışkanı gidiyo hersene temizleyip baliyle yapıştırıyorum düşen yerler oluyo. tahliyeleri kontrol etmek lazım