Tofas Team

Tam Versiyon: anfi sigorta
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a abilerim arabada bazen sesi 25 30 yapınca anfinin sigorta yanıyor devreden cıkıyor nedeni ne olabilir Huh
kaldırmımyor olabılır belkı ama sıgorta kesme olayı akuden enerjının geregınden fazla gelmesı dır sıgortada amfıyı koruma amaclıdır
birde akude zayıf gibi o yüzden yaparmı abi ?
Akünün zayıf olmasıyla alakalı bişi değil.Sen sesi açınca direkt akıma asılıyor amfi.Sigortanın amperi düşüktür attırır.Amfi tam güçte çalışırken kaç amper akım çekiyorsa ona göre bi sigorta tak.Sıkıntı düzelir.Amfinin üstündede yazar zaten kaç amperlik sigorta olduğu.
yarın bir bakıp alıyım abi sağolsın anfiyi aldığım da üstünde 10 luk sigorta vardı bende değiştirmedim
Amfi üzrinde 10luk sigorta olmaz. Canı ne ki zaten 10 amper dediğin nedir.
Tak oraya 30 amper atma falan olmaz.
Kısa devre olayında zaten 60 amper de taksan atacaktır.

Amfinin modeli markası gücü nedir ona göre önerelim. Sağlam birşeyse çift veya üçlü sigortalı ben her birine 40 amper taktım. Sıfır kutusu içindende 40 amper çıkmıştı. Amfinin gücüyle alakalı birazda. Yüksek akımlı amfi ise yüksek amperli sigorta takman gerekir.
gökhan kardeşin dediği gibi 10 amperin canı ne ki sesi açınca direk atar sigorta 10 amper genelde teyplerde kullanır kendi kullandığım amfilerde veya çevremdeki arkadaşlarımda amfi üzerinde 10 amper sigortaya rastlamadım şuan ki amfim jameson usa 774 üzerinde 3 tane 40 amper sigorta var tabi her amfinin ki aynı olmaz bize amfinin marka modelini söylersen yardımcı olmaya çalışalım.