Tofas Team

Tam Versiyon: Egzos Arac Baglama..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracımı egzos yuzunden durdu... 172 TL ceza yazdı.. muayne bi hafta geçmişti 80 tl ona yazdı.. cekici cagırdı.. Arac hareket edıo kendım gotururum dedm izin vermedi.. trafıkten men dedı.. caml filminin cezasını yazmıom hadı ıyısın dıe dalga gectı bıde.. 2 numara orta olmasına ragmen gozukmuo cezalık dedı.. ertesı gun trafık subeye gıttım..soktugume daır resım ıstedıler.. İyide otoparktan cıkarmadan kaynaklı egzosu nasıl cıkarıyım ? usta getırın.. cekıcıyle goturun... araba yuruyemez.. Nyse bi şekilde soktuk cam fılmı egzosu malıyetlısınden.. ısın garıp kısmı otoparktayken orayı karakol sanmam.. o derece cok polıs oturup tv ızleyp cay corba takılıolardı.. normal sahsın olan otopark.. muayneden randebvu almamı soyledıler .. baktım vergı borcu var 200 lıra onu odedım. egzos muayne ucretı 35+165 200 lira verdım.252 tl trafık cezası yazmıstı... Ve son olarak normalde 50 TL cekıcı ucretı tutmucak uzaklıkta yerden aracı cıkarmaya geldı.. aksam 10 da bagladılar sabah 10 da cıkarmaya gıttım 225 TL otopark cekıcı ucretı ıstedıler.. Resmi rakamları arastırdım km 10 tl almaları lazımmıs bunu soyleyınce ıstersen valı getır arac bende deyıp tersledı.. 1000 liraya yakın masraf cıktı.. Allah kımseyı ellerını deusurmesın..
türkiyeden nefret eder oldum ya.**********
Geçmiş olsun
Kardeş çok geçmiş olsun Allah bi daha düşürmesin ben filmin artık cezası yok diye biliyordum hatta muayeneden bile geçiyordu
benide geçen egzozdan durdurdu hiç uyarı aldınmı dedi yok dedim 172 lira ceza yazdı ilk uyarın benden olsun egzozu söktür cezanı öde trafiğe resimleri götür dedi söktürdüm cezayı ödedim resmi nasl götüriyim usb içinemi atim yoksa fotoraf olarak ckarttrimmi
Ana avrat sovmek istiyorum ama site kural geregi edemiyorum
(30.08.2014, 15:33)BurakTR52 yazdı: [ -> ]benide geçen egzozdan durdurdu hiç uyarı aldınmı dedi yok dedim 172 lira ceza yazdı ilk uyarın benden olsun egzozu söktür cezanı öde trafiğe resimleri götür dedi söktürdüm cezayı ödedim resmi nasl götüriyim usb içinemi atim yoksa fotoraf olarak ckarttrimmi

Ben telefonla çektim denetleme subeye goturup telefonu verdım memurun elıne ordan baktı kendısı sonra otoparktan cıkarabilirsin dıye kagıt verdı.. muayneye goturmek ıcın aracımı teslım alıyorum dıye dılekce yazdım.

Cam filmi serbest aslında muayneden hafif kusur olarak gecıyor.. Fakat polıs benımkılere cok koyu dedı kı aslında orta derece olandan gece oldugu ıcın belkı bahane aradıgı ıcın... trafıkten meni kaldırmak ıcın muayneden gecer kagıtta cam fılmı ve egzos hafıf kusur bıle yazmaması gerekıyormus.. en arka camı sokmemıstım muaynedekı eleman buda hafıf kusur yazar dedı onu bıle ıstasyonda soktum tınerlı bez le sıldık ıskence cektık sogudum herseyden anlıcanız ızdırap oldu adamlar..
ah ah önce devletin sonra polisin eline düşmicen bu zamanda. Geçmiş olsun.
(30.08.2014, 23:55)hoppaa yazdı: [ -> ]ah ah önce devletin sonra polisin eline düşmicen bu zamanda. Geçmiş olsun.

Doğru soyluyosun Ay sonu canımızı cok yaktılar.. Ama Subarular s2000ler ortalıgı ınletıo adam dur bıle demıo Garibanı durduruyo.. Hayat şartları teşekkürler..
Bence polisin karşısında sessiz kalmış olabilirsin.. Benide çok durdurdular cam filmi ve xenon var aracımda, aslında bunlar yasak dedi, bende direk ceza kağıdına cam filmi ve xenon takıldığı için yazılmıştır diye beyan et ver kağıdı bana dedim.. Sonra kıvırdı işte gece gece senide uğraştırmak istemiyorum benimde uğraşasım yok diyerekten kovarcasına saldı beni.. Keşke oraya bi yazsaydı camlara filim uygulanmış diye sonuna kadar uğraşırdım zaten hiçbirini sevmiyorum aldıkları rüşvetleri çok iyi biliyorum. O arandı ruhsatın arasına 10 20 koysan hiçbirşey problem olmuyor aslında.. Ama niye vericem sevmiyorum nefret ediyorum birde kıllık yapıyor. Onun işi görevini yapmak padişah oluyorlar çevirmelerde.. ama 2010 model megane ile durdurduklarında evrakları alıp kontrol edip salıyor onda da 3 numara cam filmi var ama bakmıyor bile..
Sayfalar: 1 2