Tofas Team

Tam Versiyon: Açık hava filtresi. Bilgisi olanlar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle selamun aleyküm kolay gelsin, geçenlerde bi konu açmıştım 1-2 hafta önce sanırım vanalı egzoz diye falcon bayağı yardımcı olmuştu biraz düşündüm taşındım şuanlık gerekmiyor diye almadım sessiz gezelim dedik Smile Fırtına öncesi sessizlik misalii. Sonra bu açık hava filtresini duydum biraz araştırma yaptım belli bir devrin üstüne çıkmadığı sürece bağırmıyormuş bu devir 3000 falan yazıyor internette ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Sizce nasıl bi avantajı,dezavantajı olur bu açık hava filtresinin?
Yakıt olarak çok mu yakar?
Amcalar sağ çek sağ çek diye bağırır mı? Smile
çok fazla bilgim yok, ancak motorun rahat bir şekilde hava almasını sağlamasından dolayı yakıtı arttırıyor ve bununla doğru orantılı bir şekilde araba daha seri gidiyor diye biliyorum.
Bagirma hevesini bi gec kardesim o enjeksiyonlu araclarda oluyo benim arabada var acik hava filtrsi hic bi artisini goremedim daha da zarari var adam gibi ayar tutturamadim arabaya yakiti cok fazla etkilemiyo yakit degerim idare eder ama oyle ahim şahım bi avantaji yok hatta orjinal filtre kazani bulsam söküp onu takarim.
(25.08.2014, 14:57)okkan_020 yazdı: [ -> ]Bagirma hevesini bi gec kardesim o enjeksiyonlu araclarda oluyo benim arabada var acik hava filtrsi hic bi artisini goremedim daha da zarari var adam gibi ayar tutturamadim arabaya yakiti cok fazla etkilemiyo yakit degerim idare eder ama oyle ahim şahım bi avantaji yok hatta orjinal filtre kazani bulsam söküp onu takarim.

Diyorsunuz ki arabayı rahatlatır başka birşey göremezsiniz Smile
Benzinde rahatlatir rahatlatsa da bence kardesim gazda bi ise yaramiyo.