Tofas Team

Tam Versiyon: tiwiteer anfiye baglama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Daha once bu konuyu acmistim bugun goldmastir tiviteer aldim bunlari anfiye nasil baglarim 85lik kolonlar anfiye bagli tiwitirlarida 85liklerin bagli oldugu bolgeyemi baglicaz.
Amfiye bağlama taraftarı olmasam da, direk amfiden kablo almak yerine zaten hali hazırda bağlı olan oval hoparlörlerinin altından 2 şer tane artı eksi kablo çıkarıp onlara bağlaman daha kolay olur..
Büyük ihtimal onların yanlarına çekeceksin sanırım ? Önlere çekeceksen şayet hiç amfiye bulaşma aşırı tize maruz kalırsın teyp çıkışına bağlasan fazlasıyla yetecektir.

Amfiye direkt bağlamak arada mid tiz takımlarındaki gibi crossover olmadığından dolayı kısa zaman içinde zorlayıp yakabilir.
Jamesun usa 434 kullanıyorum anfinin cossoverı var ayarlarında
direk amfiye bağla crossoverlarla birlikte . yeni rca kablosu çek yeni kablolarıda kolonlara ver güzelcce ön göğüse koy ama amfiden iyi bir ayar yapman lazım.kesinlikle crossoversız bağlama.bağladığında o kanalı hpf moduyla sürüceksin hpf yide 50-250 felan olur onu en sonuna kadar aç 250hz vs artık kaç gösteriyorsa amfin . maksat sadece tiz sesleri almak . gainide sonuna kadar açma krosoverları eritirsin kısık gainle dinle..

hazıır konu açılmışken bende soraym.forwell amfiye tss20 bağladım gaini çok ama çok az açabiliyorum.yukartda belirrttiğim gibi bağladım neden gaini acamıyorum gaini açınca amfi korumaya alıyor ? tss ler 0 daha orjinal