Tofas Team

Tam Versiyon: Kalorifer ısıtmıyor..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Arkadaşlar malum kış geldi, geçen cumartesi günü prosport un voltmetre ve hararet göstergelerini torpido üzerinde pod içinde monte ettirdim. Fakat o günden beri alev gibi ısıtan kaorifer bu sabah çok ılıktı sürekli :/ acaba kablo geçirirken herhangi birşeyi mi söktüler yanlışlıkla?
Kaloriferin musluğunda sorun olmasın sonuçta elektrikli soba gibi bişey değil sıcak suyla işini görüyor fan sesi normalmi?
Radyatörde su azaldığı zaman tofaşların kaloriferi ısıtmaz sen radyatördeki suyu kontrol et .
bugün biraz dolandım sonra sıcak gelmeye başladı motor tam ısınınca fan aç kapa yapıo sıkıntı yok. Gerçi tam soğuklar başladı artık belkide ondandır bilmiyorum göstericem taktırdıgım yere
Bence de soğuklar kendini hissettirmeye başladı ondandır .
Benimde ilginç birşey başıma geldi bugün.
Şanzıman için ustaya giderken. farkına vardım. Sağ taraftan sıcak hava (torpido ve torpido altı) , soldan ise soğuk hava geliyor ilginç
Hadi bende soriyim Big Grin Benimde ortapetekler püfür püfür, sağ ve sol petekler kütür kütür gram hava gelmiyo, ama bunda başka bi iş var, ya bişey tıkadı ya da başka bi olay çünkü çalışıyodu onlar soguk modunda.
doğanlarda sağ solda difüzörler kalorifere bağlı iken şahin ve normal kartallarde direk dışarı bağlı kalorifer ısıtmıyorsa musluk kapalı kalmış olabilir o ayarlama yerlerinden en üsttekini kırmızı olanı oynatınca lap lup gibi ses geliyormu ?
(08.12.2010, 10:44)gkhan yazdı: [ -> ]doğanlarda sağ solda difüzörler kalorifere bağlı iken şahin ve normal kartallarde direk dışarı bağlı kalorifer ısıtmıyorsa musluk kapalı kalmış olabilir o ayarlama yerlerinden en üsttekini kırmızı olanı oynatınca lap lup gibi ses geliyormu ?

Geliyor ses. Ama denedim araç iyice ısınınca çok güzel ısıtıyor sanırım soğuklara aldandım
Kaloriferi açmadığım zaman orta konsoldaki kalorifer havalandırmasından inceden sıcak hava geliyor.
Fakat açtığım zaman gelen hava sıcak olmuyor birden ılıklaşıyor neden olabilir?
Bu durum normalmi değilmi anlamadım gitti.Yardımcı olursanız sevinirim.
(19.01.2011, 22:49)m-re yazdı: [ -> ]Kaloriferi açmadığım zaman orta konsoldaki kalorifer havalandırmasından inceden sıcak hava geliyor.
Fakat açtığım zaman gelen hava sıcak olmuyor birden ılıklaşıyor neden olabilir?
Bu durum normalmi değilmi anlamadım gitti.Yardımcı olursanız sevinirim.

O olay bence araba rüzgarı yiyince içeri giren hava az ve yoğun geliyor oda ısıyı direk taşıyor uzaklaştırmadan.Ama takviye olarak fanı açtığında havayı dağıtıyor ve ılık hissediyorsun o farkı ancak arka koltuktakiler farkeder bence Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8