Tofas Team

Tam Versiyon: Setero + Mono Çift Amfi Elektrik Bağlantısı Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Merhaba,
Dün bi tane 2. el mono amfi aldım. Elimdeki kablo yetersizliğinden dolayı her iki amfinin + kutbunu aküden alabildim. Ancak - kutbu aracın şaseden aldım ve sistem muazzam derecede motor sesi alıyor. Taminimce her iki amfi içinde akü'den - kutbuda çekmem lazım. ama profesyonel olmadığımdan sadece tahmin yürütüyorum.
Elinizde çift amfi için elektrik bağlantısını anlatan şema varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Ses kablolarını aracın solundan çekmelisin elektrik bağlantısından değil sorunun
şaseyi nerden alırsan al fark etmez.motor sesini engellemek için rca kablosu teybin arkasından çıkart amfi çıkış kablosunu kablonun ucuna bir kablo çek ince yuvarlak olarak sonra diğer ucunu teybin demir kasasına ver yani amfi kablosuna şase ver kısaca düzelir
amfi ile teyp arasındaki RCA kablosuna mı Şase vereceğim? öyle ise; iki tane RCA kablo kullandım. birisi mono amfiye, diğeri setero amfiye giriyor. hangisine uygulamalıyım.
Hakkının demek istediği
[Resim: EDD8D2534DADEBFB63B411528C0F0487.jpg]

Hakkının dediğine cevap yazmışsın benimkini atlamışsın rca kablolarını aracın solundan götür elektrik kablolarıyla yan yana olmasın
anladım. eletkrik kabloları ile RCA kablolarınında birbirini etkilediklerini bilmiyordum. teşekkürler.
güç kablosu yüksek akım çektiği için rca kablosuna parazit yapar o yüzden arabanın sağından birini solundan birini geçirmeniz gerekir . dedigim şeyde yukarda abinin fotoğrafta gösterdiği şeyin ta kendisi ben öyle yapıyorum.
akşam biraz uğraştım. tesisatı yapan adam, koltuk altından tüm kabloları geçirmiş. RCA kabloları ile Güç kabloları aynı güzergahtan gitmekte. kendimce uğraştım ve parazit azaldı ama hala var. teyp şasesi ile RCA arası ufak kablo atma yöntemi bende hiç işe yaramadı.