Tofas Team

Tam Versiyon: Siyah Arabaya Far Karartması Gidermi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Aracıma Far Karartması Yapmak İstiyorum Ama Kararsızım Siyah Arabaya Gider mi Gitmez mi.Yorumlarınızı Bekliyorum.Siyah Şahine Dıştan Nasıl oynama Yapılabilir?
ben arkadaşın siyah şahinine yabdım bnce hoş durdu ama bazı kişilerde boğmuş arabayı dediler.tamamen zevk işi. aracın dışına öneri için şu an ki halinin fotosunu koyarsan ona göre yardımcı oluruz.
Siyah şahine bence sinyal karartma ile birlikte on numara oluyor.
Bence çok dikkat çeker polis babında ve çevirmelerde takılırsın diye düşünüyorum. Görüntü olarak güzel durur.
(19.08.2014, 14:44)karagoza yazdı: [ -> ]Bence çok dikkat çeker polis babında ve çevirmelerde takılırsın diye düşünüyorum. Görüntü olarak güzel durur.

abi egzoz ve cam filminden ceza yedim ve tekrar trafiğe sokmak için herşeyi sökmemi istediler (mugen plakalık, çakma sunroof, top aynalar, karlık, amerikan parklar) far karartmaya bişi demediler sadece sinyallerdeki folyoyu söktürdü far camına bakdı folyo mu dedi içten kararttım dedim daam dedi. karartmayı içten yaparsan sorun olmaz ki ben bugüne kadar neredeyse hergün çevirmeye denk geliombi sorun olmuo.
(19.08.2014, 14:03)mmtcynl yazdı: [ -> ]Arkadaşlar Aracıma Far Karartması Yapmak İstiyorum Ama Kararsızım Siyah Arabaya Gider mi Gitmez mi.Yorumlarınızı Bekliyorum.Siyah Şahine Dıştan Nasıl oynama Yapılabilir?

http://file:///C:/Documents%20and%20Settings/Proses%20Kontrol/Belgelerim/Resimlerim/Foto%C4%9Fraf1623.jpg
[/quote]

Benim araç
Hocam benim araba aynen dediginiz gibi bakabilirsiniz

[Resim: OJD3o0.jpg]