Tofas Team

Tam Versiyon: Gezici muayene istasyonu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arabam 4 yıldır köydeydi.Yılda 2 3 hafta kullanıyoduk onun dışında yatıyodu araba ve sadece muayenesi yok.Ben ehliyetimi yeni aldım bu arabayı yavaş yavaş toplayıp kullanıcam.Geçen pazar arabayı köyden samsuna getirip burda eksiklerini tamamlayıp muayeneye sokcaktım ama babam karşı çıktı yolda polis durdurur arabayı bağlarlar diye.Bu cuma köye gezici muayene istasyonu gelicek babam orda muayeneye sokacak arabayı ama arabanın eksikleri var ve babam bu eksikleri kabullenmiyor bi türlü o halde muayeneye sokacak arabayı.Arabamın eksikleri şunlar:

-Taban sacında çürümeler var.Arkada kriko vurulan yerlerde var sadece ve babam bu çürükleri vakit bulursa yaptıracak.

-Frenler dalga geçiyor.Fren merkezi tamir edildi ama bazen zayıflıyor frenler.


-Sol taraftaki park lambası yanmıyor.Soketi çıkıyor yerinden.Bunu bantla falan bi şekilde sabitliycem yerine öyle gidicem muayeneye.

-Emniyet kemerleri çalışmıyor.

Bu eksiklerle geçme şansım yok babama laf anlatamıyorum.Bide Gezici istasyonda taban sacındaki çürüklere bakıyolarmı?
Şu saydıklarının içinde sadece 1. sorun hariç hepsine bakıyor.Zaten gezicide bile defteri alıyor eline ilk emniyet kemerlerine bakıyor Big Grin
(19.08.2014, 12:20)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]Şu saydıklarının içinde sadece 1. sorun hariç hepsine bakıyor.Zaten gezicide bile defteri alıyor eline ilk emniyet kemerlerine bakıyor Big Grin



yeni emniyet kemeri alıp öyle gidiyim 60 liraydı yenisi.Tabandaki çürüklerden geçersem geri kalanı ben hallederim zaten.Yazmayı unutmuşum patlak amasörlerde sıkıntı çıkartırmı?