Tofas Team

Tam Versiyon: turbo hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a kardeşlerim öncelıkle sorum şu bursada biriyle görüştüm


Tofaşa turbo kiti imalatı yapıyorum.
-TURBO
-İNTERCOOLER
-BLOW OFF (APARATIYLA HAZIR ŞEKİLDE)
-SİLİKON HORTUMLAR,ALÜMİNYUM BORULAR ,KARBÜRATÖR KEPİ ,KELEPÇELER -YAĞLAMA REKORLARI VE HORTUMLARI
-BENZİN POMPASI -BENZİN REGÜLATÖRÜ
--COLD AİR İNTAKE HAVA FİLTRESİ SİSTEMİ
-MANİFOLTTAN SONRAKİ TURBO BAĞLANTI DİRSEĞİ VE TURBODAN EGZOZ GAZININ TAHLİYE BORUSU
--MAX 0.4-0.8 ARASI CADDE TİPİ (STREET) KULLANIM İÇİN
MAX 0.8-1.3 BAR ARASI YARIŞ TiPİ (PRO)
--MAX 1.0 2.0 BAR ARALIĞI (EXTREME SİSTEM) Her kitte farklı turbo ,farklı hortum boru seti ve yakıt sistemi parçaları kullanılmaktadır.
İsteyene silindir kapağnıda turboya göre ayarlarım sıkıntısız kullanılır 130 dereceye kdr dayandığnı test ettğm contayıda yanında yollarım. Parça parçada yollayabilirim NE İSTERSENİZ intercooler imalatımızda vardır.Turbo, intercooler,kep ,blow off aparatyla beraber,benzin pompası,regülatör,kapak contası.... Araç içi gösterge montajı veya uygulamaya uygun ayarlanıp yollarım analog ve dijital uyarılı ve sensörlü yolculuk halindeyken lastik havaları hariç herseyi görebiliyorsun(BOOST,EGT,WATER TEMP,OİL PRESS,OİL TEMP) KENDİ ARACIMDA UYGULADIM ÖRNEK GÖSTERDM. BU SİSTEMLERDE +50 İLA 150 BEYGİR VE EN AZ 80-200 NM TORQ ALINABİLR.
Farklı araçlarada turbo sistemi yaparım karbüratörlü veya enjeksiyonlu farketmez isteğe göre performans alınır.
KENDİ ARACIM TURBOLU DOĞAN 88 MODEL YENİ KASA 1.0 İLE 2.0 BAR ARASINDA AYARA GÖRE KULLANYRM 1.9 2.0 BAR BASTIM. YOUTUBE A TURBOLU DOĞAN BURSA YAZIN 1,2,3 lastikler boşa dönyr 4 te bayılıyor kendi aracımdır.izlersenz nasıl bişy olucağnı görürsünz turbolar revizyonlu 2 yıl garantili kalan herşey sıfırdır kitlerde kullanılan markalar (GARRETT, KKK,TOMEİ,HKS,GREDYY,Pro,JAGGER,DEFİ,AEM,AUTO GAUGE)



demek istediğim adamla telefonda konuştum 2800 liraya anahtar teslim yaparım dedi 1,00 bar basarız dedi sıkıntısız binersin dedi 2 yıl garanti veriyor ama pistonları felan değiştirmiyeceğini sadece daha fazla ısıya dayanıklı conta takacağını söyledi pistonları eritmezmi dedim öyle bişey yok onun erimesi hava yakıt karışımının doğru ayarlanamaması dedi sizce ne kadar mantıklı yada taktırmalımıyım
cadde tipi turboda çelik pistona falan gerek var mı yani motora da conta hariç girmek lazım mı?
takacağımdan değilde bu tarz cuf cuff lu bi turbonun maliyeti kaça patlar acaba?
kardeşim cadde tipi turboya çok sıkıştırmadığın sürece edıldığim bilgilere ve araştırmama göre gerek yok tabıkı motorun sağlıklı çalışıyosa