Tofas Team

Tam Versiyon: Beyaz ampül
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar biz beyaz far taktırmak istiyoruz elektikçiye dedik zenon mu dedi zenonsa yasak cezası var dedi vizeden geçmez dedi ben normal beyaz ampül dedim parçadıdan alayım tak dedim onlar kalitesiz olur iyi ışıtmaz ben sana iki çift ampül getireyim beyaz kore malı 2 si 25 TL dedi iyimi fiyatı.Bide beyaz ampül ışıtmaz yağmurlu havada ışıtmaz diyorlar doğrumu siparış ettik gelecek cumartesi taktıracaz nasıl sizce iyimi ?
Kardeş Sarı Beyaz arası bi rengi var bende taktırdım zenon tarzı değilde nasıl söyleyim böyle sarımsı beyaz Big Grin
bende zenon taktıracaktım ama cezası oldugu için taktırmadım bir araçda gördüm aynı zenon gibi beyaz yanıyordu h4 dedi bana çifti 30 tl felan dedi bende daha gidip soracam elektrikçiye bakalım burdan bir fikir almıs oluruz hep beraber
Sarı ampul candır beyazla ugrasmayın göstermiyor,Bende beyaz var söküp xenon atıcam
Xenon var aracımda sis farları dahil. Gayet memnunum, o beyaz ampül dediklerinden takmayın, öyle olacağına sarı kalsın. Xenon vizeden geçmez ama trafikte cezada yazıyorlar mı?
(14.08.2014, 12:16)karagoza yazdı: [ -> ]Xenon var aracımda sis farları dahil. Gayet memnunum, o beyaz ampül dediklerinden takmayın, öyle olacağına sarı kalsın. Xenon vizeden geçmez ama trafikte cezada yazıyorlar mı?

zenon modifiye ye girdigi için yazıyorlar ...
Ölelim en iyisi ya Smile
bende farlarda beyaz h4, sislerde beyaz h3 ampul kullanıyorum. sisler farlardaki kadar beyaz yanmıyor ama normal sarıdan daha beyaz yanıyor birazdan konuma resim ekleyeceğim bakabilirsiniz. beyaz ampul sarı kadar verim vermez ama yinede iş görüyor.
xenon kalitesinde beyaz ampül arıyorsanız PHILIPS ürünlerini kullanın piyasadakilere göre biraz tuzludur ama neredeyse xenona en yakın aydınlık veren ampül markasıdır bizzat şahit oldum o 25liralıktan da pek bişey bekleme he şansına uzun süre gider orası ayrı mevzu ama ben bikere yaptım öyle ucuza kaçayım dedi 3. yada 4. haftada güm ... beyaz ampülün de markasına göre yağmurda göstermeme huyu vardır philips xenona en yakın olduğu için en verimlisi de o dur Smile
Xenon olup olmadığını nerden anlayorlar sisden ceza yedik bide xenon dan yemeyelim diye beyaz taktırıyoz.
Sayfalar: 1 2