Tofas Team

Tam Versiyon: 185/40/14 ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamınalyküm abiler. Uzun süredir aklımdaydı en sonun şimdi uygulamaya geçirmek istedim . bendeki 6 kolların boyasından başka hiçbiyerinde sıkıntı yok . oda nazar boncuğu olsun dedik ama artık lastikler tutmuyor heleki sıfır motor yaptıktan sonra . Yunanistan göçmeniyim amcaoğluda hasta . 1-2 telefon trafiği yaptım 185/40/14 lastik buldu yunanistandan özel araçlar için falan dedi ama tam anlamadım bende . benim aklım pek yatmadı ama bu ebatta lastik olabilirmi ve ayrıca 6 kollara nasıl olur ? önerileriniz varmı ? mişel lastik takmak istemiyorum araca bazen yük attığımda çok geziyor yolda . şimdiden sağolun.
Şuan piyasada 185/50/14 var 40 olanı ilk defa duydum lastikçiyle konuşmuştum bu 50 yanak olanı bi parti sattım ama takan pişman oldu çamurluk arası çok açık kalıyor çok basmak gerekiyor abes duruyor falan demişti
benimde fazlasıyla aklıma takıldı. hani olsa bile ki tanesini 250 den aşağı getiremem dediğin gibi abi zaten indirmicem arabayı çok açık kalır. 55/14 konularını inceledim tatlı ve iyi oluyormuş ama çamurluk arası boşluk durumu nasıl oluyor ki acaba ?
Burda bi arkadaşta 185/45/14 var 6 kolla ama aracı çok aşırı basmak gerek şuan ben 185/55/14 petlas v taban kullanıyorum 6 kolla görüntüde güzel fazla basmak zorundada değilsin.
ince yanak oldumu illaki bi bakla bile olsa düşürcez yani . otjinal toplamak istiyodum ama jantlar ortaya çıksın artık basarız kulelerden. Arka yaylar ağırlık yemekten zaten kendi kendine inmiş Big Grin