Tofas Team

Tam Versiyon: Plaka Yenileme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba. Belki görmüşsünüzdür. İnternette veya aksesuarcılarda plaka basımı yapıyorlar. Bu plakalardan bastırmak istiyorum. Üzerindeki plakalar çok yıprandı. Bunlardan bastırsam trafikte falan sorun yaşar mıyım? Bir kaç kişiye sordum yaşamazsın dediler. Sizlerde bilginiz varsa yardımcı olursanız çok iyi olur.
Kardeşim benim aracımda eski TR'siz plaka mevcuttu fakat çok harap halde idi hem metali hemde kozmetik kısımları.

İnternetten bir plaka basım işi ile ilgilenenle görüştüm sağolsun yardımcı oldu tamamen orjinal TR'Siz plaka bastırdım ona.

Yaklaşık 4-5 aydır da aracımın üzerinde 1-2 defa çevirmeye girdim herhangi bir sıkıntı çıkmadı şuan için tavsiye ederim.

Örnek plaka: [Resim: fa95801054.jpg]
gündeme plaka geldiği zaman app plakalara da pürüz çıkartırlar hatta gündeme gelmesine gerek yok kıl bi polis app plakaya da ceza yazar orjinal plakalarınız sürekli yanınızda olmalı ki bi ihtimal kurtulma şansınız olsun ..
Mühürlü plakada basıyorlar ben mühürlü fransız plaka bastırdım sıkıntı olmadı.
mühürlünün de formülünü çözmüşler plaka istanbulda basılıp mühürlenmiş ama 34 değilse adam yine cezayı giydirebilir mühürde istanbul yazıyor çünkü 34 için sorun yok gerisi problem Wink
bence orjinal plakanın aynı fontunda bastırırsan çakmazlar diye tahmin ediyorum en azından dikkat çekmez
Düz çerçevesiz veya çerçevesiz düz fransız yaptırmak istiyorum. Siz nerde yaptırdınız ne kadar fiyatı var internette her fiyata var. Mühürlü yapan yer bulursam mühürlü yaptırırım sıkıntı yaşamamak adına.
mühürlü plakaya sıkıntı çıkarmıyolar mı ?
Yok mühürlü olursa sıkıntı olmaz bence
Appçilerin yaptığı mühür sahte sayılıyo filan demişlerdi bi ara bende o yüzden mühürsüz bastırdım.
Sayfalar: 1 2 3