Tofas Team

Tam Versiyon: Ankaradan Tofaş manzarası (azalma olayı)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın Aleyküm. Arkadaşlar bir angaralı olarak izmirde yaşamaktayım 2 yılda bir yada bazen 3 yılda ankaraya gider gelirim. Her gittiğimde tofaşların azaldığını görürdüm.

Bir hafta önce ankaradan geldim 15 gün kaldım. Çoğu yerini gezdim . Dedim eskisinden de az görürüm. Tofaşları satıp clio, aveo, dacia falan almışlardır..

Sokaklarda eskiye göre ümitsiz olmama rağmen baya bi tofaş gördüm. Hemde baya bakımlı temiz kaliteli araçlardı. Sade modifiyeli ve çok bakımlı araçlardı.

Boşuna demiyoruz ''Ankara arabası'' hakkaten şaşırdım ve sevindim. Tofaş sevgisi bitmiyor. Ümit verici manzaralar. Bitmesini istemem bu efsanenin. Kimin ne dediğine bakmayın araçlarınıza iyi bakın.
Ve sade modifiyeli abartısız patırtısız kütürtüsüz olanlar çok daha seçkin Ankarada. Çok daha sözü geçiyor artık.

Tek lastik ve jant: CMS 40 - Jinyu Wink başka yok. Yada orjinal 6 kol.

Metalik gri - siyah- bordo ağırlıklı. Plakalık ve fake sanrooflar göz alıcı Smile

Ancak arabaların fabrikadan dün çıkmışcasına bakımlı tutulması çok hoşuma gitti. Çok araç gördüm. Fotoğraf çekmeye fırsat bulamadım bir dahakine fotoğrafla sunum yapacam.

Herkesin aracına bakımlı günler..
2 yılda 3 yılda nasıl ya insan memleketine yılda 2-3 kez gider benim bildiğim işin o kısmını anlamadım şimdi Big Grin

Bi de şöyle bir konu açmıştın kendinle tezata düştün bak şimdi Tongue Gülümseme http://www.tofasteam.com/Konu-tofas-azalmasi.html
bende 3-4 gün ankarada kaldım saimekadında gecenin 1inde 3ünde müzik son ses açık abarth egzozlar açık bangır bangır gezen şahinci çok. artık polislere hak verdim. sonradan görme gibi gecenin 3 ünde son ses müzik gezilir mi hiç.
Bnde bole sahinini doganini toplamaya verenleri goruncr hosuma gdiyo adam arabasini satip toplamaya vericegi parayi uzerine ekleyip ust model baska bi araba alicagina arabasindan vazgecmiyo. Gece yarısı muzik calanlar düsüncesiz oluyo o nesede sabahin 8inde son ses yapip gezenleri goruyorum o nasil bi kafadır çözemiyorum ben o saatte gözümü acamiyorum deil son ses muzik dinlemek, selam veren olsa dovecek gibi oluyorum Big Grin
aslında bi hastalık bu ...
arkadaşlarım benle tanışmadan önce genelde tofaşı apaçi arabası olarak görürler ,
arkadaş olduktan sonra takip etmeye başlarlar.
"her şahin geçtiğinde modifiyeli mi diye bakıyorum artık senin yüzünden "diyen arkadaşlarım var artık Smile ...
O ''apaçi'' tayfa işsizlikten yapar bunu gençler bi baltaya sap olsalar.. Smile

Modifiye sadeyse tamam abartılı gürültülüyse hakkaten suç ve kul hakkı. Kimseyi rahatsız etmek kendinde hak olarak görülemez.