Tofas Team

Tam Versiyon: Kesici
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar cok merak edıyorum http://www.youtube.com/watch?v=fD1aowjQtA0 bu elektronık kesıcının fıyatı ne kadardır acaba ?
S.a kardesım benım aracdada kesıcı var atesleme bobınıne darbelı korna rolesı koyuluyo ve dusme dugmeyı actıgında ıstedıgın devırde arac kesıcıye gırıyo ateslemeyı acıp kapattıgından egsoz patlatıyo hanı kontak acıp kapıyomussun hesabı ama motora bıraz sıkıntısı dokunuyo tabı
Pistonlara zarar veriyo bildiğim kadarıyla
Bobine kısa devre yaptırırsan olmaz ama, çift role butonlu yaparsın butona bastığında kesiciye girer. Yakında entegres sistem yapacğaım. Forumda paylaşırım.
(23.07.2014, 14:31)betaboy yazdı: [ -> ]Bobine kısa devre yaptırırsan olmaz ama, çift role butonlu yaparsın butona bastığında kesiciye girer. Yakında entegres sistem yapacğaım. Forumda paylaşırım.

Çok tskler paylasirsan çok II olur

Belli bir devirde kesenler nasip oluyor mesela 5bin devirden sonra kesecek onu nasip halleeeriz ? Ücretli olursa ne kadar olur
Belirli devirden sonra kesmesi karışık bir olay. Beyinli araçlarda oluyor diye biliyorum ben onu bizim araçlar için uyarlayacağım işte. Dip gazda kesiciye girecek yani devir sondayken.
Hmmm ayarliyabilirsen banada mutlaka haber ver Wink