Tofas Team

Tam Versiyon: jbl vs m-acoustic
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar aracıma 4 kanal amfi alıyorum.2 kanal köprüleyip jbl 1000 lik bass a vericem 2 kanalıda kapı midlerine giricem.Şimdi jbl in çok daha kaliteli bir marka oldugunu biliyoruz ama bass a vereceğim güç kafamı karıştırıyor.

Jbl köprülemede 4 ohm da 170 w veriyor ve bence jbl gibi bir marka sallama değerler yazmaz.Amfi GX-A604 modeli.

M-acoustic ise köprüde 260 w verdiğini iddaa ediyor 4 ohm da.Ne kadar doğrudur güvenemiyorum tam olarak.M-acoustic te kötü bir marka değil.Bu amfide MSX-465 modelidir.

İkisininde fiyatları taksitli alacağım için aynı paraya denk geliyor.Eğer macousticten 220 230 watt bile alsam woofer 250 rms oldugu için jbl e göre daha iyi çalacağını düşünüyorum.Karar veremedim ve bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bu arada limitim maksimum 300 tl başka bir amfi tavsiyesi olan arkadaşlar varsa onlarıda değerlendirmek gerekir tabikii.
M-acoustıc değerleri doğrudur..
JBL marka bakımından daha namlı olduğundan fiyatı yakın duruyor..

Sıfır almayı düşünüyorsunuz sanırım. O fiyatlara ikinci el daha kaliteli amfiler bulunabilir aslında Sierra veya JBL GTO serilerinden.. Veya Xetec 6 kanal alınabilir 250 300 Liraya..
Siz 300 lira limiti sadece amfi için mi kullanacaksınız ? ? Yoksa bass'da bu paranın içinde mi olacak

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-sierra-sra-5-kanal-sorunz-tamirsiz-170169982/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-sierra-cok-saglam-amfi-152299859/detay

Bunlar örnek olarak sierranın sağlam amfileridir. Temizini bulur isen uzun bir süre isteklerini rahatca karşılarlar.. Sierra verdiği RMS ve Watt değerini kat ve kat karşılamaktadır.. Kendimde gerek mono 1200D modelini gerekse stereo SRA 754 modelini kullandım gayet başarılı ürünler..
300 lira ya bass dahil değil sadece amfi için üst limitti.Ama 2. el alamam çünkü taksitle alacağımı söylemiştim nakit olsa olabilirdi.Bana güvenle alışveriş yapabileceğim bi site söylermisin ben atakantuningten bakıyordum çakma ürün diye çok fazla yorum var da
İnternetten pek alışveriş yapma yandaşı değilim.
Ben sadece piyasayı kontrol eder ona göre giderim elektronik çarşısına oradan pazarlığımı yapar alırım.
Elektronik ürünlerde taksitlendirme sisteminin kalktığını sanıyordum. Telefon televizyon bilgisayar gibi. Bu oto ses sistemlerine yansımadı mı ? 300 TL çok yüksek bir rakam değil aslında bekleyip biriktirilip alınması daha mantıklı gibi.

Şöyleki sıfır ürün alıp hem sıfır farkı hemde kart faizi şusu busu derken alacağın ürün kendi fiyatının üzerinde bir dünya para edecek. İkinci el diyip korkmamak lazım temiz kullanılmış ürünler mevcut. Aynı paraya iki kat üç kat güçlü amfi almak var işin ucunda

Yine de sıfır alıcam diyorsanız eğer tuningcilerden uzak durun. Balıkesirde yaşıyorsunuz oralarda zor olur ama istanbulda tanıdığınız yakın akrabanız var ise siz alacağınız ürünü bulun ona rica edin bitpazarı veya doğubank gibi çarşılara gidip çok daha uygun fiyata ayarlasın.
Taksitlendirme olayı karışık biraz.GG ve hepsiburadada hala taksitler devam ediyor bazı tuning sitelerinde devam ediyor.Ve en büyük avantajı gg ve hepsiburada peşin fiyatına taksit yapıyor,hiçbir faiz vs. eklenmiyor.Bende şimdi alıp azar azar ödemeyi düşünüyorum.İkinci el de amfilerden çok fazla anlamadığım için her türlü kazıklanabilirim ve peşin ödeme gerekiyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum